![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 13.05.2008
![]() |
Przygasa matryca w toshiba satellite 2540cds
Witam , mam laptopa toshiba satellite 2540cds i od wczoraj zaczeła mi przygasać matryca tzn.podświetlenie ,nieraz mrugnie nieraz jest ok a nieraz niepodświetla oczywiście matrycą nieruszam ,laptop jest otworzony i zawsze stoi na biurku.Moje pytanie brzmi czy da radę jeszcze uratować go bez kosztów póki jeszcze nie rozleciał się do końca?
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W mojej opinii można co najwyżej bardziej popsuć... I podnieść sobie koszty ewentualnej naprawy - co prawda i tak nie wiem, czy by się opłacała, ale w przypadku kombinowania samemu można coś uszkodzić. A nawet, jeśli się nie uszkodzi, w serwisie mogą oszukać, że się uszkodziło i próbować wyciągnąć więcej kasy, naprawiając całkiem sprawne części.
![]() |
#3 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 13.05.2008
![]() |
mam znajomego ktory jest elektornikiem, także jeżeli by coś bylo trzeba lutować...to on by mi to zrobił,takiego starego laptopa szkoda oddać do serwisu bo może jest warty ze 100zł,jednak szkoda mi go bo ja go używam tylko i wyłacznie do internetu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zależy, co mu dolega. Jeśli to nadpęknięty kabelek, to być może dałoby się to naprawić, ale jeśli np katody podświetlające, to bez części na pewno nic się z tym nie da zrobić. Ogólnie szacowałbym, że jest większa szansa, że się nie uda, niż że się uda
![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Toshiba Satellite PRO L100 - wymiana procesora | skyrider | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 3 | 29.12.2009 14:34 |
Toshiba Satellite A100-294 problem SD i aparat cyfrowy | zene_k | Off topic | 12 | 07.03.2007 09:08 |
Laptop Toshiba i naped DVD Toshiba - padł po flashu biosu? | dread_darecki | Flashowanie/Firmware/Podkręcanie napędów optycznych | 1 | 04.01.2007 08:13 |
Toshiba Satellite 200 CDS | Igloo | Off topic | 0 | 15.01.2004 08:19 |
Toshiba satellite wejscie do bios`u | Druss | Off topic | 1 | 09.06.2003 16:24 |