Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Komputery - oprogramowanie i sprzęt

Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 15.12.2009, 21:03   #1
slayergt
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 13.05.2008
slayergt w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Przygasa matryca w toshiba satellite 2540cds

Witam , mam laptopa toshiba satellite 2540cds i od wczoraj zaczeła mi przygasać matryca tzn.podświetlenie ,nieraz mrugnie nieraz jest ok a nieraz niepodświetla oczywiście matrycą nieruszam ,laptop jest otworzony i zawsze stoi na biurku.Moje pytanie brzmi czy da radę jeszcze uratować go bez kosztów póki jeszcze nie rozleciał się do końca?
slayergt jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 15.12.2009, 21:14   #2
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
W mojej opinii można co najwyżej bardziej popsuć... I podnieść sobie koszty ewentualnej naprawy - co prawda i tak nie wiem, czy by się opłacała, ale w przypadku kombinowania samemu można coś uszkodzić. A nawet, jeśli się nie uszkodzi, w serwisie mogą oszukać, że się uszkodziło i próbować wyciągnąć więcej kasy, naprawiając całkiem sprawne części.

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 15.12.2009, 21:24   #3
slayergt
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 13.05.2008
slayergt w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
mam znajomego ktory jest elektornikiem, także jeżeli by coś bylo trzeba lutować...to on by mi to zrobił,takiego starego laptopa szkoda oddać do serwisu bo może jest warty ze 100zł,jednak szkoda mi go bo ja go używam tylko i wyłacznie do internetu.
slayergt jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 15.12.2009, 21:38   #4
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Zależy, co mu dolega. Jeśli to nadpęknięty kabelek, to być może dałoby się to naprawić, ale jeśli np katody podświetlające, to bez części na pewno nic się z tym nie da zrobić. Ogólnie szacowałbym, że jest większa szansa, że się nie uda, niż że się uda

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: