Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Komputery - oprogramowanie i sprzęt

Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 13.03.2008, 21:12   #25
Ormianin
Komandor

Data rejestracji: 29.07.2002
Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez Krzys102 Podgląd Wiadomości
Ja obecnie (teraz mam Mode Coma) ATX-250GTF teraz się dopatrzyłem modelu...
Uczepiłem się, ponieważ, wiele osób radzi komuś, że coś mu się dzieje dlatego, że ma za słaby zasilacz, i że nie "uciagnie" tego. Czyli WATY też są ważne. a że mam teraz tyle ile mam, to kupując nowy chyba warto coś mocniejszego wziaść.
Jeśli Was drażnię moimi pytaniami, przepraszam. Po prostu chce kupić może nie najlepszy, ale dobry i stabilny osprzęt jeśli to pomoże w rozwiazaniu tych problemów z którymi się borykam teraz. Proszę o wyrozumiałośc.
Moim zdaniem zasilacz jest raczej dobry, oczywiscie trzeba by go gdzies potestowac, podobno masz drugi komputer i zamiast kupowac nowy zasilacz sprobuj sobie moze wypozyczyc na jakis czas inny i sprobowac jak bedzie.... uwazam ze powodem niestabilnosci systemu jest zapewne plyta, to juz leciwy model i elektrolity mialy prawo odparowac, pewnie ma juz kilka dobrych lat ciaglej pracy... ja mysle ze jakis tam zaklad elektroniczny RTV w twojej okolicy, ktory naprawia telewizory, spokojnie wymieni za pare groszy te elektrolity, dla wprawnego fachmana to jest pare minut roboty..., jesli jednak wymiana elektrolitow bedzie zbyt kosztowna, nalezy zastanowic sie czy warto wchodzic w taki interes... chociaz jak mowia prowizorki sa najbardzej trwale

Ja polecilem ci nowy sprzet ktory teoretycznie jest rozwojowy, pod tym wzgledem ze kupujac ta plyte i tani procesor mozesz wykozystac poprzednie elementy swojego starego komputera i dzialac nadal a pozniej kidys tam zafundowac sobie C2D... a jesli szukasz czegos naprawde taniego na allegro to raczej mniej sie na bacznosci w poszukiwaniu uzywanych plyt i to z nizszej polki...

p.s. prywatnie mam jeszcze gdzies w "szafie" po modernizacji plyte shuttla AK32VN (obslugujaca bez problemu DDR i AGP 4x) + procesor Athlon 2000+ jesli szukasz czegos takiego... to mozemy sie dogadac Zaznaczam ze ten sprzet jest praktycznie jak nowy, ani nie by zylowany ani podkrecany... i jest wykatkowo stabilny

Twoje uprawnienia: