![]() |
Realtek HD Audio Win7 x64 i znikające menu
Ilość załączników: 3
Witam taki temat podczas reinstalacji Windowsa dla znajomych natknąłem się na taki problem tj.
układ dźwiękowy zintegrowany Realtek ALC887 zazwyczaj instalowałem najnowszy sterownik ze strony producenta i wszystko było OK i tak zrobiłem tym razem R282 chciałem sprawdzić czy wszystko OK lecz nie ma dedykowanego MENU od Relatek niestety system nie przyjmuje starszej wersji no to Format i lecimy od nowa znalazłem starszy sterownik R2.70 i wszystko jest jak było. spotkał się ktoś z podobnym problemem ? Załącznik 116285 Załącznik 116286 Załącznik 116287 |
Wiesz gwoli scislosci nie trzeba format :P , wystarczy np revo unistaller ktory wyczysci pozostalosci typu rejestr/pliki pozostawione ;) . A co do twojego pytania to tak spotkalem sie nie raz ze lepsze jest wrogiem dobrego mam tak u siebie ze sterami od zintegrowanej grafiki ;)
|
próbowałem na WIn7 x64 z SP1 i bez nawet jak na czysty system zainstalujesz nowe sterowniki menu nie będzie
wiele razy z tym maiłem odczynienia i pytanie dlaczego tego MENU nie ma |
a w opcjach/panel kontrolny jest ?
|
na najnowszych sterownika nie ma w Panelu Sterowania
|
no a na starszych ?
|
jest wszystko OK jest Menu wszystko działa ikonka w Panelu sterowania
|
To zainstaluj starsze , i miej to z glowy ;)
|
tak zrobiłem
|
No i takie to trudne bylo lol2 :P
|
no nie ale czemu na nowych nie działa ?
|
Bo lepsze jest wrogiem dobrego :P a tak na serio to bys musial napisac do producenta zeby wiedziec ;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:16. |