Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Komputery - oprogramowanie i sprzęt

Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 28.02.2010, 00:27   #1
maq90
Nowy na forum

Data rejestracji: 28.02.2010
maq90 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Recovery Manager win vista problem

Witam, mam problem. Posiadam laptopa HP, i chcialbym przywrocic system do stanu pierwotnego za pomoca recovery managera.Wszystko robie za pomoca instrukcji aż w pewnym momencie wystepuje blad "Blad 20 dysk 1" czy jakos tak. I juz nie wiem czy to felerne plytki czy cos nie tak. Kupilem plytki "Verbatim" i "Titanum". Prosilbym o piilnie szybka odpowiedz jakie plytki mam kupic lub co zrobic. Na innych forach pisza ze to wina plytek a ja juz nie wiem co mam zrobic jakie plytki kupic
maq90 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 28.02.2010, 00:50   #2
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Jakoś mam problem ze zrozumieniem:
-czy przywracasz system do stanu fabrycznego?
-czy nagrywasz płyty recover?
@2. możesz wykonać tylko jeden komplet płyt, recover, bezpośrednio po postawieniu systemu. Drugiego juz nie.
Natomiast możesz do upojenia nagrywać obraz postawionego systemu. Czaisz różnice?
@1. jeżeli chcesz przywrócić system do stanu fabrycznego, wciskaj przy starcie F11 i postępuj zgodnie z komunikatami.
Wiec o co chodzi 1 - 2?
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji!
yahol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.02.2010, 03:16   #3
maq90
Nowy na forum

Data rejestracji: 28.02.2010
maq90 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez yahol Podgląd Wiadomości
Jakoś mam problem ze zrozumieniem:
-czy przywracasz system do stanu fabrycznego?
-czy nagrywasz płyty recover?
@2. możesz wykonać tylko jeden komplet płyt, recover, bezpośrednio po postawieniu systemu. Drugiego juz nie.
Natomiast możesz do upojenia nagrywać obraz postawionego systemu. Czaisz różnice?
@1. jeżeli chcesz przywrócić system do stanu fabrycznego, wciskaj przy starcie F11 i postępuj zgodnie z komunikatami.
Wiec o co chodzi 1 - 2?
To sie dzieje podczas nagrywania plyty recover. wrzucam pozniej druga plytke i wyskakuje blad 20 i pisze ze niby zminilem plyte czy cos ze nie jest zgodna z pierwsza
maq90 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: