![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.02.2010
![]() |
Recovery Manager win vista problem
Witam, mam problem. Posiadam laptopa HP, i chcialbym przywrocic system do stanu pierwotnego za pomoca recovery managera.Wszystko robie za pomoca instrukcji aż w pewnym momencie wystepuje blad "Blad 20 dysk 1" czy jakos tak. I juz nie wiem czy to felerne plytki czy cos nie tak. Kupilem plytki "Verbatim" i "Titanum". Prosilbym o piilnie szybka odpowiedz jakie plytki mam kupic lub co zrobic. Na innych forach pisza ze to wina plytek a ja juz nie wiem co mam zrobic jakie plytki kupic
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jakoś mam problem ze zrozumieniem:
-czy przywracasz system do stanu fabrycznego? -czy nagrywasz płyty recover? @2. możesz wykonać tylko jeden komplet płyt, recover, bezpośrednio po postawieniu systemu. Drugiego juz nie. Natomiast możesz do upojenia nagrywać obraz postawionego systemu. Czaisz różnice? @1. jeżeli chcesz przywrócić system do stanu fabrycznego, wciskaj przy starcie F11 i postępuj zgodnie z komunikatami. Wiec o co chodzi 1 - 2?
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.02.2010
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Problem z zamontowaniem plyty - Vista | gierach | Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray | 2 | 08.05.2007 19:14 |
Problem z Flaskiem pod WIN Me - rozmazany obraz filmu DIVX | Matt | DivX, Xvid, Matroska i inne | 1 | 27.02.2002 23:59 |
Win On CD 3.8 i DMA - problem? | Lew | Napędy optyczne CD | 10 | 20.06.2001 13:14 |
problem z win 2000 i clonecd | pokemon | Napędy optyczne CD | 2 | 18.04.2001 18:18 |
problem z nero pod win 2000 | asik | Napędy optyczne CD | 0 | 25.03.2001 22:00 |