![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#11 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
w sumie nieważne. zarówno TPSA jak i ISDN to przeżytek i nie ma co się nad nimi rozwodzić
![]() Żeby mieć internet trzeba mieć telefon za min. 50zł miesięcznie. ![]() ![]() Oni chyba w kalendarz powinni spojrzeć. 50zł abonament do kablowego telefonu? To chyba jakiś biznes class 10000 minut za darmo ![]() Oczywiście technicznie nie ma problemu nawet dla tepsy aby neostrada była bez telefonu i nieraz dostali za to karę. Mój ADSL (netia) zgasł 3 dni po wyłączeniu linii telefonicznej przez tepse. Teraz mam internet radiowy (moze nic wielkiego, ale na moim zadupiu jest i bez umowy na trzy lata!) , a telefony VoIP. Za 50zł moge sie nagadać ile chce (5gr/minuta z sekundowym naliczeniem czyli prawie 1000 minut za 50zł...). Tepsa swoją ofertę może sobie... wsadzić ![]() edit: dokształciłem się z nowości tepsy. Za 50zł mamy 60 minut rozmów i naliczanie sekundowe. To już tylko 5 lat za murzynami ![]() ![]() edit2: korzystam z tych operatorów VoIP: IPCall <--ten tańszy Freeconet <--a ten bardziej bajerancki i niezawodny ![]() Ostatnio zmieniany przez sobrus : 18.02.2009 o godz. 19:27 |
![]() |
![]() |
Tagi |
d-link, linksys, netgear, router, tplink, wifi, wybór routera |
|
|