![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#11 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mam pytanie niezupełnie na temat ale bardzo blisko. Problem wygląda następująco.
Posiadam WAG200G wszystko z nim w porządku, z tym że .... skończyły mi sie wolne porty Ethernet, dodatkowo najlepiej żeby były w innym pokoju ![]() Oczywiście moge kupić jeszcze jeden switch ale wolałbym nie wiercić już w scianach. Wpadłem więc na pomysł ... kupna switcha wifi ![]() Urządzenie ma łączyć się z WAG200G przy pomocy wifi i rozdzielać sieć na kilka portów ethernet ![]() da się to zrobić? access pointem? np. takim: http://www.nokaut.pl/routery/edimax-...n-wds-apc.html ? Nie chcialbym wydać kasy w błoto tylko po to by sie przekonać że nie działa. Chce pod to podłączyć konkretnie bramkę VoIP (telefon nie jest w moim pokoju) Co prawda mógłbym wymienić WAG200G na turbo wypas Linksysa z VoIP ale to nie załatwia problemu ciągniącia kabli telefonicznych do innego pokoju (do tego musiałbym sprzedać prawie nowiutkego 200G). Bramka z WiFi droga i mniej uniwersalna niż zwykła bramka+taki switch. Ostatnio zmieniany przez sobrus : 14.09.2008 o godz. 19:57 |
![]() |
![]() |
Tagi |
d-link, linksys, netgear, router, tplink, wifi, wybór routera |
|
|