![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dobra - wiec Asus wyglada bardzo pozytywnie, choc wymiana firmwaru konieczna
czy sa inne propozycje? podsumowujac wymogi: - moge podlaczyc do modemu kablowego wpisujac jego MAC, tak aby ISP sie nie zorientowal, ze mam wpiety router po sieciowce a nie komp przez USB - WiFi b/g z zabezpieczeniami (w miare obojetnie jakimi - sam WEP od biedy styknie) - minimum dwa porty LAN - dwa usb - jeden dla dysku 2,5" do torrentow i NAS - drugi USB do urzadzenia wielofunkcyjnego drukarka+skaner (oba urzadzenia widoczne w sieci i w pelni funkcjonalne) [edit]jezeli opis kompatybilnosci "working birectional" znaleziony na forum wl500g.info oznacza ze pracuje i skaner i drukarka, to wsio ok, potrzebny tylko alternatywny firmware od Olega, z drugiej strony nie wiem ktorej wersji ta lista kompatybilnosci dotyczyla - Premium czy v2 ani czym sie roznia te modemy[/edit] tak bym chcial, da sie? tanio znaczy sie, bo ze sie da w ogole to wiem - np za jedyne 60 funtow mozna kupic sam serwer druku z obsluga skanera umozliwiajacy wpiecie do sieci... plus router za kolejne... ale nie na tym sztuka polega aha - no i zeby to ciche byle, czyli bez monstrum z wiatrakami - nawet laptop jest za glosny dla mojej Zony zeby na noc sciaganie zostawic i to jedyny powod dla ktorego uwidzialem sobie klienta torrent w routerze ![]()
Radek Nimal - bo życie jest zbyt krótkie, żeby tracić czas blog o głupich pomysłach Życie z Chromebookiem - mój kanał na YT Ostatnio zmieniany przez nimal : 10.10.2008 o godz. 15:31 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Forumator
Data rejestracji: 18.12.2005
![]() ![]() |
http://dd-wrt.com/wiki/index.php/Supported_Devices#Asus
Z tabelki wyniki tylko, że v2 ma wolniejszy procesor. No i dysk koniecznie z zewnętrznym zasilaniem, bo obecnie mam podłączony dysk 2,5 20gb pod dwa porty usb i router przez to podczas pobierania się wiesza. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
d-link, linksys, netgear, router, tplink, wifi, wybór routera |
|
|