![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Serwer i mulenie łącza.
Witam,
mam taki maly problemik. Mam starego kompa (600mhz, 128 ram, winxp) on sobie lezy w szafie, bo do niego podlaczona jest drukarka i robi za sieciowa drukarke i wpiety jest komp do switch`a (nie bezposrednio do routera). Na nim odpalone jest krasnal (php, apache, mysql, ftp - b.rzadko uzywane)emule,uTorrent (chodza caly czas) z uslugami Web, ze moge sobie z przegladarki wszystko ladnie robic. W eMulu mam max wysylania 8kb/s na uTorrencie tez i po pewnym czasie (20h) komp strasznie zamula lacze. Mysle ze mam zle wartosci jednoczesnych i maxymalnych polaczen, bo wiem ze nie chodzi tutaj tylko o ilosc max. wysylanych ale ilosc polaczen. Jak to dobrze dobrac? Wogole stwierdzam ze winxp na cos takiego to przegiecie, tam trzeba postawic cos mniej wymagajacego jezeli chodzi o ram, ale czy linux? (jest jakas nakladka administracyjna na linuxa przez przegladarke - wiem ze admin putty jest ok, ale to tylko pytanie) Sorka jezeli zawile to napisalem ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A zr***243;b eksperyment budowlany i nie zmieniaj***261;c ustawie***324; aplikacji posad***378; jakiego***347; Netlimitera i ustaw maks og***243;lny na jakie***347; 80***37; przepustowa***347;ci ***322;***261;cza... U mnie dzia***322;a
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
w sumie NetLimitera nie mam tylko tam zainstlowanego! Sprawdze to!
Teraz zainstalowalem tam Windows 2000 Server i chodzi O NIEBO lepiej. A powiedzcie, sa jakies nakladki przez przegladarki do ustawiania serwerow na unixie ? Takie webadminy s***261;, ale to do apache`a i tych innych bajerkow zwiazanych z uslugami WWW.
![]() |
|
|