Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Komputery - oprogramowanie i sprzęt

Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 21.08.2017, 20:16   #10
mgit
Guru

Data rejestracji: 22.08.2004
mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez seku Podgląd Wiadomości
mgit czym się kierowałeś kupując tego Samsunga myślałeś nad wersja PRO ?

czy po porostu taki był taki kupiłeś ?

nie wiem czego się spodziewać po przesiadce z kiedyś jednego z najlepszych 850PRO na M.2

na pewno nie ma sensu kupowania czegoś słabego wiec celuje tylko w najlepsze konstrukcje
Jak kupowałem swojego samsunga różnica między wersją PRO a EVO wynosiła jakieś 300 zł. Uznałem, że wersja PRO jest nieekonomiczna, i przyrost prędkości nie jest na tyle duży by do tego dopłacać. W porównaniu z wersją SATA różnica jest już odczuwalna, ale nie na tyle jak było po przesiadce z HDD na SSD. Jak dla mnie wersja PRO jest nie opłacalna

Nie twierdzę, oczywiście że jest to zły wybór... sam kując sprzęt komputerowy nie zawsze kieruję się zdrowym rozsądkiem... np. po co komu 2 x GTX 1080, no ale mimo to mam... i teraz się zastanawiam jak po taniości zbić temperaturę z pierwszego GTX (w obciążeniu 80-87st) drugi GTX zawsze 15st mniej ma... coś czuję, że bez wodowania się nie obejdzie...

No a może przerzucenie PhysX na drugiego GTX rozwiąże problem... temperatury... się okaże

Ostatnio zmieniany przez mgit : 21.08.2017 o godz. 22:09
mgit jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Tagi
cpu, dyski ssd, gpu, nowy komputer, podzespoły, pomoc w wyborze sprzętu, procesor, ram, sprzęt

Twoje uprawnienia: