![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Guru
Data rejestracji: 23.07.2018
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Potrzebuję pomocy... rozszerzenia horyzontów swojej wiedzy czyli w skrócie poradźcie Panowie...
Najpierw poczytajcie sobie o tej mojej karcie graficznej... zaopiniujcie co to nadal warte. Ubiegając to co mi o niej napiszecie uważam, że jeszcze co nieco idzie zrobić z tą kartą więc nie planuję wymieniać, ale... Dostałem do przetestowania/zabawy komputer bez GPU ale w konfiguracji: MOBO: MSI H310M PRO-M2 PLUS... i chciałem zobaczyć jaka będzie różnica przy tej bazie w porównaniu z moim blaszakiem. To co chciałem przetestować to między innymi Star Wars Upadły zakon, który nawet śmiga na moim aktualnym sprzęcie (z tą właśnie grafiką)
W czym problem... Jako że w przyniesionym PC domyślnie zamontowany był zasilacz Chańba edyszyn 350W (SilentiumPC) to włożyłem swój Chieftec NTRO 85 650W bo grafika wymaga dodatkowego zasilania. Zmontowałem wszystko, uruchamiam iii.... ... czarny ekran i 3 długie sygnały dźwiękowe. Wymontowałem grafikę, podpinam monitor po HDMI pod MOBO i działa jak wcześniej... czego nie wiem, co przeoczyłem? |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
Tagi |
cpu, dyski ssd, gpu, nowy komputer, podzespoły, pomoc w wyborze sprzętu, procesor, ram, sprzęt |
|
|