Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Komputery

Komputery Dyskusje związane z komputerami, ale nie mieszczące się w powyższych działach



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 06.02.2008, 22:20   #16
zorg
Caliente
 
Avatar użytkownika zorg
 
Data rejestracji: 30.09.2002
Lokalizacja: Zorgberg
Posty: 3,402
zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
to moze ja swoje trzy grosze

CPU- poluj tylko na e8400 , lepiej miesiac poczekac a miec dobry procesor !
__________________
zorg jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 06.02.2008, 22:38   #17
SpeedFreaK
Guru
 
Avatar użytkownika SpeedFreaK
 
Data rejestracji: 06.09.2004
Lokalizacja: Gdynia
Posty: 4,225
SpeedFreaK wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>SpeedFreaK wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>SpeedFreaK wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>SpeedFreaK wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>SpeedFreaK wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Tylko E8200 jest sporo dro***380;szy od E6550. Przy tak ograniczonym bud***380;ecie ~150 z***322; robi r***243;***380;nice.
__________________
Intel Core i7 4790K @ 4.00GHz MSI Z97 Gaming 3 Kingston HyperX XPM Beast 32 GB MSI GeForce GTX1060 SSD Samsung 840 EVO 250GB Samsung SH224DB Chieftec CTG-750C Zalman Z11 Plus
SpeedFreaK jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.02.2008, 22:46   #18
czechoj
Dziadek
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika czechoj
 
Data rejestracji: 24.06.2002
Lokalizacja: dolnośląskie
Posty: 6,034
czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
pu***347;cimy ch***322;opaka z torbami jak zaczniemy wymy***347;la***263;
obudowa i procek prawie 1200 z***322;
__________________
czechoj
APLIKATOR _ REKULTYWATOR
czechoj jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.02.2008, 23:40   #19
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika Jarson
 
Data rejestracji: 24.10.2006
Lokalizacja: Zachlajki
Posty: 7,514
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ta obudowa by***322;aby dla mnie za bardzo szumi***261;ca, wola***322;bym mie***263; cich***261;, z gorszym ch***322;odzeniem, ale to ju***380; jak kto woli. Natomiast rzeczywi***347;cie trzeba pami***281;ta***263; o bud***380;ecie, tak krok po kroczku dojdziemy do tego, ***380;e trzeba by 4GB RAM, 500W zasilacz, a skoro ten sprz***281;t jest taki dobry, to nie mo***380;na dopu***347;ci***263;, ***380;eby grafika wolniejsza ni***380; 8800GT by***322;a tu w***261;skim gard***322;em

Mimo wszystko uwa***380;am, ***380;e E6550 to razem bardzo dobry wyb***243;r w tym zestawie.
__________________

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.02.2008, 23:47   #20
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP
 
Avatar użytkownika Smartek
 
Data rejestracji: 20.10.2002
Lokalizacja: Łódź
Posty: 8,845
Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Je***347;li wierzy***263; specyfikacji to te wentylatorki s***261; praktycznie bezg***322;o***347;ne.
Z reszt***261;.. zawsze mo***380;na je na 5v pu***347;ci***263; i b***281;d***261; nies***322;yszalne, a b***281;d***261; du***380;o dawa***322;y.
Smartek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.02.2008, 00:29   #21
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
 
Avatar użytkownika CIAPEK
 
Data rejestracji: 17.02.2003
Lokalizacja: TORUŃ
Posty: 5,244
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
uffffffff... powiem tak, ***380;eby nie by***322;o bo regularnie ***347;ledz***281; od wczoraj dyskusje tutaj si***281; tocz***261;ce . Ci***281;***380;ko mi to wszystko ogarn***261;***263;, ale staram si***281; no i chodzi te***380; o kase
Ok, teraz troche technicznych rzeczy....
Po pierwsze Jarson Twoja opinia jest wielka hehe Takie opinie mi***322;o si***281; czyta

P***322;yta g***322;***243;wna...
Szkoda, ***380;e to nie Asusy te co polecacie Gigabyte. Co***347; na prawde do tego Asusa jestem przekonany.
Obs***322;uga DDR3 no faktycznie dobry pomys***322;, ale czy aby na pewno tak koniecznie b***281;d***281; potrebowa***322; przesiadki na ten rodzaj? Dokupie wtedy wi***281;cej ram kt***243;re zakupie z zestawem i te***380; powinno by***263; ok.
Ilo***347;***263; wej***347;***263; SATA faktycznie mo***380;e by***263; wa***380;na, ale w***261;tpie abym potrzebowa***322; wi***281;cej ni***380; 3 dysk***243;w. Chyba, ***380;e trzeba to rozumie***263; tak bo widze ze w opisie plyty tej Asusa jest: standard kontrolera (liczba kana***322;***243;w):
Serial ATA II (5)
ATA/133 (1)
Rozumiem, ***380;e nap***281;dy optyczne wpina si***281; po moluxie w SATA? Skoro one s***261; na ATA? I to wtedy z wolnymi miejscami nie jest tak ciekawie.
Gigabyte nie ma firewire. Te***380; dziwne.
Przyznaje jednak, ***380;e to bardziej przysz***322;o***347;ciowa p***322;yta. A Asus nie ma czego***347; podobnego??
Zawsze te***380; mo***380;na za rok, dwa zmieni***263; p***322;yt***281;. To nie b***281;d***261; du***380;e koszta, wr***281;cz przeciwnie.

Grafika...
Widz***281;, ***380;e nie macie zastrze***380;e***324;. GeForce mo***380;e zosta***263; cho***263; pojawi***322;***261; si***281; jeszcze propozycja Radeona No i mo***380;e te 512 bym ***322;ykn***261;***322; przy zakupie. hmm

Pami***281;ci...
Strasznie du***380;o si***281; porobi***322;o teraz tych firm produkuj***261;cych pami***281;ci. Czy na prawde jest jaka***347; znaczna r***243;***380;nica mi***281;dzy omawianymi tutaj jak np. Geil, Patriot, OCZ.

Napisze tak***380;e, ***380;e nie jestem overlockerem . Na prawde nie mam zamiaru podkr***281;ca***263; czego si***281; da. Po prostu komp ma dzia***322;a***263;. Jedyne co to mo***380;e si***281; skusze na podkr***281;cenie procka. To nie jest du***380;a filozofia i kiedy robimy to z g***322;ow***261; nic nie ma prawa si***281; sta***263; .
Cytat:
Napisany przez czechoj Podgląd Wiadomości
ta jest fajowska
>>Junior<<
Bardzo mi si***281; pdooba! Ale opis i fotki na aukcji to jaki***347; ba***322;agan. S***261; wsz***281;dzie porozrzucane fotki dw***243;ch obud***243;w. Nie wiadomo w ko***324;cu jakiej dotyczy aukcja i czy jest taka sama jak w opisie.
Cytat:
Napisany przez zorg Podgląd Wiadomości
to moze ja swoje trzy grosze

CPU- poluj tylko na e8400 , lepiej miesiac poczekac a miec dobry procesor !
No ba, super maszynka. Te***380; mi si***281; pdooba no bo jak mo***380;e by***263; inaczej, ale to ju***380; 200 z***322; wi***281;cej no i czy aby na pewno warto mi t***261; kase dop***322;aci***263;. hmm
Cytat:
Napisany przez czechoj Podgląd Wiadomości
pu***347;cimy ch***322;opaka z torbami jak zaczniemy wymy***347;la***263;
obudowa i procek prawie 1200 z***322;
Niestety kasa to podstawa. Z 1500 powoli mi sie robi ponad "dw***243;jeczka". Zawsze mo***380;na jaki***347; kredycik zaci***261;gn***261;***263; . Kompik ju***380; by***322;by very goood. Kurde nie jest dobrze-jest ochota na lepszy sprz***281;cik
Czytam dalej, podliczam koszta i chwilowo czekam.
Cytat:
Napisany przez Jarson Podgląd Wiadomości
(...)Natomiast rzeczywi***347;cie trzeba pami***281;ta***263; o bud***380;ecie, tak krok po kroczku dojdziemy do tego, ***380;e trzeba by 4GB RAM, 500W zasilacz, a skoro ten sprz***281;t jest taki dobry, to nie mo***380;na dopu***347;ci***263;, ***380;eby grafika wolniejsza ni***380; 8800GT by***322;a tu w***261;skim gard***322;em

Mimo wszystko uwa***380;am, ***380;e E6550 to razem bardzo dobry wyb***243;r w tym zestawie.
No rozumiesz mnie rozumiesz

pozdr i dzieki wszystkim za udzia***322; w dyskusji. Wiecie... wa***380;na sprawa
__________________



nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!

Ostatnio zmieniany przez CIAPEK : 07.02.2008 o godz. 00:38
CIAPEK jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.02.2008, 08:13   #22
sobrus
Jukebox Hero
 
Avatar użytkownika sobrus
 
Data rejestracji: 17.09.2004
Lokalizacja: Back for the Attack
Posty: 10,800
sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Co do grafiki to rozwa***380; Palita 8600GT Sonic+
Nie wiem jakie memki ma Galaxy ale palit ma standardowo 1900Mhz. Mam tak***261; @2000Mhz (***380;eby ***322;adnie wygl***261;da***322;o ) i to w***322;a***347;ciwie jest ju***380; GTS.
W 3Dsmarku03 mam 21k, w 3dsmarku05 ~13k a w najnowszym nie pami***281;tam ale wyszed***322; bardzo ***322;adny jak na 8600GT (chyba 6k z hakiem tylko nie wiem czy ma***322;ym czy duzym). Mia***322;em na ORBie bardzo wysokie miejsce (nie wiem czy nie pierwsze ale co***347; to ma***322;o prawdopodobne mi si***281; teraz wydaje)

Co do procka to je***380;eli zale***380;y Ci na kasie rowa***380; Pentium Dual Core.
Ja mam E2180@3Ghz. R***243;znica mi***281;dzy nim a Core2@3Ghz jest minimalna a kosztowa***322; ~300z***322;.
Za r***243;***380;nice w kasie m***243;g***322;by***347; si***281; po***322;akomi***263; na Radeona 3850 lub nawet GF8800GT!

Ostatnio zmieniany przez sobrus : 07.02.2008 o godz. 09:10
sobrus jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.02.2008, 09:33   #23
marynarz
Guru
 
Data rejestracji: 01.05.2002
Lokalizacja: Katowice
Posty: 1,634
marynarz niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Pamieci DDR2 Patriot sa standaryzowane przez JEDEC. Geil o ile mi wiadomo nie. Roznica moze byc subtelna, ale cena jest taka sama wiec po co ryzykowac.
__________________
...El Marinar...
marynarz jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.02.2008, 10:17   #24
DreamCrusher
Guru
 
Data rejestracji: 04.01.2003
Posty: 1,896
DreamCrusher zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ciapek podaj maksymalna kwote jaka mozesz dac za calosc lacznie z obudowa, bo tak to nie wiemy tak naprawde do jakiej kwoty mozemy te zestawy podawac
__________________

DreamCrusher jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.02.2008, 10:24   #25
czechoj
Dziadek
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika czechoj
 
Data rejestracji: 24.06.2002
Lokalizacja: dolnośląskie
Posty: 6,034
czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez CIAPEK Podgląd Wiadomości
uffffffff... ponad "dwójeczka". ..... Wiecie... ważna sprawa
Ciapek Kobieta z dwójeczką to naprawdę minimum
__________________
czechoj
APLIKATOR _ REKULTYWATOR
czechoj jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.02.2008, 10:30   #26
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
 
Avatar użytkownika CIAPEK
 
Data rejestracji: 17.02.2003
Lokalizacja: TORUŃ
Posty: 5,244
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości
Co do grafiki to rozwa***380; Palita 8600GT Sonic+
Nie wiem jakie memki ma Galaxy ale palit ma standardowo 1900Mhz.
(...)
Co do procka to je***380;eli zale***380;y Ci na kasie rowa***380; Pentium Dual Core.
Ja mam E2180@3Ghz. R***243;znica mi***281;dzy nim a Core2@3Ghz jest minimalna a kosztowa***322; ~300z***322;.
Za r***243;***380;nice w kasie m***243;g***322;by***347; si***281; po***322;akomi***263; na Radeona 3850 lub nawet GF8800GT!
chodzi o taktowanie pami***281;ci przy grafice?
to GeForce ma 2000 MHz je***347;li o to chodzi.
A co do procka, nie wiem kurcze, nie znam si***281; na tyle, aby tak je por***243;wnywa***263;. hmmm
Cytat:
Napisany przez Jarson Podgląd Wiadomości
(...)
Za jaki***347; czas warto jednak pomy***347;le***263; o nowym HDD (chyba, ***380;e Tw***243;j stary jest naprawd***281; szybki), a to dlatego, ***380;e to do***347;***263; w***261;skie gard***322;o teraz jest, a nowsze modele s***261; naprawd***281; wydajne (tydzie***324; temu kupi***322;em Mamie 250GB do jej kompa, zamiast starej 80-tki, r***243;***380;nica w pracy kompa, szczeg***243;lnie czasu bootowania systemu i wi***281;kszych aplikacji naprawd***281; do odnotowania).
zapomnia***322;em doda***263;. Ostatnio kupi***322;em sobie Seagate 320 GB Barracuda 7200.10 (16MB, Serial ATA II) wi***281;c powinien by***263; ok jako g***322;***243;wny.


Cytat:
Napisany przez DreamCrusher Podgląd Wiadomości
Ciapek podaj maksymalna kwote jaka mozesz dac za calosc lacznie z obudowa, bo tak to nie wiemy tak naprawde do jakiej kwoty mozemy te zestawy podawac
OK! Wi***281;c zr***243;bmy tak. Kompa mo***380;e kupie nawet za miesi***261;c wi***281;c ceny spadn***261; Kwota to 2000 z***322;. Przy czym cena obejmuje r***243;wnie***380; obudowe i zasilacz, a musz***281; przyzna***263;, ***380;e napalam si***281; na jak***261;***347;THERMALTAKE kt***243;ra kosztuje ponad 400 z***322; bez zasilacza . No nie wiem czemu, ale obudowa musi by***263; wporzoZabraknie mi to dozbieram wi***281;c t***261; cene obudowy traktujcie z dystansem i liczcie jako 200-300 z***322; chyba, ***380;e te***380; co***347; mi polecicie osobi***347;cie
Cytat:
Napisany przez czechoj Podgląd Wiadomości
Ciapek Kobieta z dw***243;jeczk***261; to naprawd***281; minimum
rozmiar staniczka? Je***347;li chodzi o to to nie narzekam Bufor mojej kobiety jest w normie hehe
__________________



nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!
CIAPEK jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.02.2008, 11:20   #27
czechoj
Dziadek
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika czechoj
 
Data rejestracji: 24.06.2002
Lokalizacja: dolnośląskie
Posty: 6,034
czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
podepn***281; si***281; pod temat Ciapkowy
co lepiej bra***263; HD3870 czy 8800GT?
__________________
czechoj
APLIKATOR _ REKULTYWATOR
czechoj jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.02.2008, 11:35   #28
rork
Guru
 
Avatar użytkownika rork
 
Data rejestracji: 28.07.2002
Lokalizacja: Stargard
Posty: 1,698
rork niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Jak dla mnie to taki zestawik jest "spoko"

zestaw

Płyta główna do dyskusji

edit: nie wiem jak ten link wygląda u innych ale mial wygladac tak

-zestaw-forum.jpg
__________________


Ostatnio zmieniany przez rork : 08.02.2008 o godz. 11:59
rork jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.02.2008, 11:36   #29
czechoj
Dziadek
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika czechoj
 
Data rejestracji: 24.06.2002
Lokalizacja: dolnośląskie
Posty: 6,034
czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
rork
sami se mamy posk***322;ada***263;?
a tu jest znalaz***322;em
__________________
czechoj
APLIKATOR _ REKULTYWATOR
czechoj jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.02.2008, 11:46   #30
sobrus
Jukebox Hero
 
Avatar użytkownika sobrus
 
Data rejestracji: 17.09.2004
Lokalizacja: Back for the Attack
Posty: 10,800
sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
rork ma racje, te***380; bym tak zrobi***322;.
Po O/C Pentiuma na 3Ghz z GF8800GT to b***281;dzie prawdziwa rakieta do przegonienia tylko przez czterordzeni***243;wki lub inne Core2 >=3Ghz (ale fabrycznie ma***322;o kt***243;re tyle ma). Mniesze cache to w typowych zastosowaniach spadek pr***281;dko***347;ci max rz***281;du 5-10***37; a cz***281;sto ***380;aden. Za 230z***322; to nawet nie ma co sie zastanawia***263;.
Oczywi***347;cie - bez O/C lepiej zainwestowa***263; w co***347; mocniejszego.

Ostatnio zmieniany przez sobrus : 08.02.2008 o godz. 11:49
sobrus jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Tagi
nowy komputer, podzespoły, pomoc w wyborze sprzętu, sprzęt

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:26.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.