Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Komputery

Komputery Dyskusje związane z komputerami, ale nie mieszczące się w powyższych działach



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 12.02.2008, 19:08   #46
rork
Guru
 
Avatar użytkownika rork
 
Data rejestracji: 28.07.2002
Lokalizacja: Stargard
Posty: 1,698
rork niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Pami***281;***263; - Ja bym nie pcha***322; si***281; w pami***281;ci "markowe" - szkoda kasy - kingmaxy kt***243;re posiadam i u***380;ywam lepiej sie krec***261; od patriot***243;w LLk kt***243;re uzywa***322;em (a posiadam nadal )

Grafika - to tylko 8800GT lub GS lub Ati/AMD 3850 z jakimi***347; kr***281;conymi taktami - je***380;eli chcesz czekac na zapowiadane karty lub nawet na HD3700 x2 czy jak tam si***281; nazywa (spadek ceny nast***261;pi ) karta Ati/AMD dwuprocesorowa, to te***380; mia***322; bym dylemat. Mo***380;e jaki***347; tani HD3850 na okres przejsciowy?

Procek - najlepiej z nowej serii i w nowej technologii E8200 i kr***281;ci***263; - do E8400 spokojnie na byle czym doci***261;gnie - to nawet kr***281;ceniem nie mo***380;na nazwa***263; - po co przep***322;aca***263;.

Zasilacz - ci***281;***380;ka sprawa, ale czym wi***281;kszej mocy tym ciszej bedzie chodzi***322;, bo nie bedzie si***281; tak ***380;y***322;owa***322; przy obci***261;***380;eniu, a w zwi***261;zku z tym b***281;dzie ch***322;odniejszy i na d***322;u***380;ej starczy - takimi w okolicach 250-300z***322; warto by si***281; zainteresowa***263;.

Obudowa - kwestja gustu i kieszeni

tyle
__________________

rork jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 12.02.2008, 19:35   #47
marynarz
Guru
 
Data rejestracji: 01.05.2002
Lokalizacja: Katowice
Posty: 1,634
marynarz niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Chieftec 500W to w tym przedziale cenowym najlepsze rozwiazanie. Wersja 450W ma wieksza awaryjnosc IMHO.
Poza tym mocniejszy zasilacz nie bedzie pobieral wiecej mocy, za to moze pobierac mniej ze wzgledu na wyzsza sprawnosc.
__________________
...El Marinar...
marynarz jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.02.2008, 20:09   #48
SpeedFreaK
Guru
 
Avatar użytkownika SpeedFreaK
 
Data rejestracji: 06.09.2004
Lokalizacja: Gdynia
Posty: 4,225
SpeedFreaK wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>SpeedFreaK wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>SpeedFreaK wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>SpeedFreaK wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>SpeedFreaK wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Ja jednak pozosta***322;bym przy markowych pami***281;ciach. Z tymi Kingmaxami, GoodRAMami to r***243;***380;nie mo***380;e by***263;, zale***380;y na jak***261; serie trafisz.

Co do tych dw***243;ch konfiguracji... wszystko zale***380;y ile $$$ chcesz na to wyda***263;, wiadomo, ***380;e wersja MAX zawsze b***281;dzie lepsza (bo szybsza)
__________________
Intel Core i7 4790K @ 4.00GHz MSI Z97 Gaming 3 Kingston HyperX XPM Beast 32 GB MSI GeForce GTX1060 SSD Samsung 840 EVO 250GB Samsung SH224DB Chieftec CTG-750C Zalman Z11 Plus
SpeedFreaK jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.02.2008, 21:00   #49
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
 
Avatar użytkownika CIAPEK
 
Data rejestracji: 17.02.2003
Lokalizacja: TORUŃ
Posty: 5,244
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
powiem tak... nie chce ***380;eby to zabrzmia***322;o jak teza, i***380; decydujecie o moim losie , ale wiedzcie, ***380;e cenie Was strasznie(wasz***261; wiedze, do***347;wiadczenie ze sprz***281;tem) i to w***322;a***347;nie od Was zale***380;y co w sumie kupie i jak***261; podejme decyzje i niekt***243;re argumenty przekonuj***261; mnie w***322;a***347;nie do tego aby kupi***263; tego "maxa" bo czasami kompromisy nie s***261; op***322;acalne.
Nie jestem laikiem-powiem to szczerze. Sam staram si***281; i naprawiam ludziom komputery, niekiedy radze jaki sprz***281;t maj***261; kupi***263;. Decyzja o zakupie komputera jest czym***347; mo***380;na powiedzie***263; wa***380;nym dlatego te***380; rozwa***380;am wiele kwestii pytaj***261;c Was czyli tych kt***243;rzy bardzo cz***281;sto pracuj***261; przecie***380; na podobnym sprz***281;cie.

Zawsze przecie***380; mo***380;na wzi***261;***263; kredyt (cz***281;sto 0***37;) Roz***322;o***380;y si***281; na 5 rat i sp***322;aci z czasem a sprz***281;cik b***281;dzie kozacki.

Piszecie, ***380;eby podkr***281;ci***263; procesor? Spoko, ale napiszcie te***380;, ***380;e mi pomo***380;ecie w tym zadaniu. Ostatnio ze SpeedFreakiem podkr***281;ca***322;em mojego AMD64 i co***347; mi niestety nie posz***322;o. 200 mhz kt***243;re uzyska***322;em zawiesza***322;o mi kompa w grach i troszke si***281; zrazi***322;em, ale to mo***380;e dlatego, ***380;e wog***243;le nie bawili***347;my si***281; napieciem lecz podnoszeniem samych hz.

Komp ma by***263; do pracy z plikami video, multimedi***243;w i niekiedy do gier bo lubie poje***378;dzi***263; samochodami albo pobiega***263; po polach bitwy II wojny ***347;wiatowej
No i komp musi mi poci***261;gn***261;***263; nie tylko w grach t***261; kosmiczn***261; ro***378;dzia***322;ke jak***261; osi***261;ga m***243;j nowy lcd...

P.S.
Licze powoli ile piwek musze Wam postawi***263; za t***261; pomoc hehe
__________________



nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!
CIAPEK jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.02.2008, 22:12   #50
SpeedFreaK
Guru
 
Avatar użytkownika SpeedFreaK
 
Data rejestracji: 06.09.2004
Lokalizacja: Gdynia
Posty: 4,225
SpeedFreaK wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>SpeedFreaK wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>SpeedFreaK wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>SpeedFreaK wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>SpeedFreaK wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez CIAPEK Podgląd Wiadomości

Piszecie, ***380;eby podkr***281;ci***263; procesor? Spoko, ale napiszcie te***380;, ***380;e mi pomo***380;ecie w tym zadaniu. Ostatnio ze SpeedFreakiem podkr***281;ca***322;em mojego AMD64 i co***347; mi niestety nie posz***322;o. 200 mhz kt***243;re uzyska***322;em zawiesza***322;o mi kompa w grach i troszke si***281; zrazi***322;em, ale to mo***380;e dlatego, ***380;e wog***243;le nie bawili***347;my si***281; napieciem lecz podnoszeniem samych hz.

AMD64 to nie Pentium E, kt***243;re s***261; mocno niedotaktowane. Potencja***322; OC rdzeni Allendale i Conroe jest ogromny. Ale sam CPU to nie wszystko, do OC trzeba mie***263; odpowiednie pami***281;ci i p***322;yte, a Twoje najzwyklejsze kingstony, kt***243;re masz w obecnym kompie do overclockerskich z pewno***347;ci***261; sie nie zaliczaj***261;. To mo***380;e by***263; przyczyn***261; s***322;abego OC.

No i nie ukrywajmy, trzeba mie***263; troche farta. Nie ka***380;dy Pentium E poleci na 3.5 czy 3.7 GHz
__________________
Intel Core i7 4790K @ 4.00GHz MSI Z97 Gaming 3 Kingston HyperX XPM Beast 32 GB MSI GeForce GTX1060 SSD Samsung 840 EVO 250GB Samsung SH224DB Chieftec CTG-750C Zalman Z11 Plus
SpeedFreaK jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.02.2008, 22:56   #51
DreamCrusher
Guru
 
Data rejestracji: 04.01.2003
Posty: 1,896
DreamCrusher zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez CIAPEK Podgląd Wiadomości
1. Czym zasadniczo r***243;***380;ni si***281; p***322;yta Asusa ta o kt***243;rej od pocz***261;tku m***243;wilismy ( http://www.komputronik.pl/Plyty_glow...,id,39571,s,1/ ) od wersji PRO? ( http://www.komputronik.pl/Plyty_glow...elny,id,48288/ )
2. Niezabardzo rozumiem tak***380;e opis specyfikacji tych nowych p***322;yt je***347;li chodzi o ilo***347;***263; obs***322;ugiwanych urz***261;dze***324;. Powiedzcie... pod***322;***261;cze 3 nap***281;dy optyczne i 2 dyski SATA. Ile zostanie mi jeszcze miejsc do wpi***281;cia tego typu sprz***281;t***243;w?
3. Czy warto si***281; pakowa***263; w zasi***322;ke 500W? Du***380;o z Was pisze im wi***281;cej tym lepiej. Wiem, ***380;e w przypadku GEForce 8800GT dobrze jest mie***263; du***380;o mocy. Jak widzieli***347;cie obudowy te***380; mam troszke choinkowe wi***281;c mo***380;e si***281; przyda.
4. GeForce 8800GT... no jest polecana, namawiaj***261; mnie na ni***261; ludzie. Ale czy na prawde warto wyda***263; tyle kasy na ni***261;? Nie lepiej kupi***263; co***347; ta***324;szego a ten sprz***281;t wymieni***263; za p***243;***322; roku? Czy ten Palit Sonic to dobry egzemplarz? Tyle jest tych 8800GT, ***380;e mo***380;na zg***322;upie***263;.

Czekam na odp., sugestie, dobre s***322;owo hehe
Pozdrawiam!
ad 2
w tych asusach jest miejsce na 1 tasme ATA wiec jesli napedy masz na ata to bedziesz mogl podlaczyc max 2 ew trzeci za pomoca przejsciowki ata - sata
ad 3
warto, zawsze lepiej miec zapas mocy niz potem wymieniac zasilacz
ad 4
Mam tego palita sonica, w trybie 2d nie jest glosniejszy od reszty wiatrakow w mojej budzie, w 3d dosc wyraznie szumi ale jako ze gram to mi to nie przeszkadza, z czystym sumieniem moge go polecic
Taka mala uwaga - skoro bierzesz karte pod dx 10 to i vista sie przyda, a do visty najlepiej by pasowalo 4giga ramu
__________________

DreamCrusher jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.02.2008, 00:52   #52
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
 
Avatar użytkownika CIAPEK
 
Data rejestracji: 17.02.2003
Lokalizacja: TORUŃ
Posty: 5,244
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
No i wiem ju***380; wi***281;cej

Na pewno odstawiam E6550 na bok. Zasilacz 500W

Co do tego 8800GT. Zd***261;***380;y***322;em spotka***263; 2 wersje tej karty. Palit zwyk***322;y ( http://www.palit.biz/en/products/nv_pcie_8800GT.html ) i palit sonic ( http://www.palit.biz/en/products/nv_...00GT-Sonic.htm ). Z mojego rzutu okiem wynika, ***380;e sonic chyba daje si***281; kr***281;ci***263;? Jest jaka***347; zasadnicza r***243;***380;nica? Jakie***347; wskazania/przeciwwskazania?

Cytat:
Napisany przez DreamCrusher Podgląd Wiadomości
(...)
Taka mala uwaga - skoro bierzesz karte pod dx 10 to i vista sie przyda, a do visty najlepiej by pasowalo 4giga ramu
Nie planuje zmiany systemu na Viste. Mam przez to rozumie***263;, ***380;e karta b***281;dzie pod XP dzia***322;a***322;a na "p***243;***322; gwizdka"? Obs***322;uguje te***380; directa 9, to jest najwa***380;niejsze W 10 b***281;dzie pewnie jaka***347; poprawa ale czy a***380; taka widocza aby zmienia***263; na viste? Chyba, ***380;e b***281;dzie tak ***380;e aplikacje b***281;d***261; dzia***322;a***322;y tylko i wy***322;***261;cznie pod direct x 10 a ten za***347; pod vist***261;....
Czekam jeszcze tylko, aby kto***347; zerkn***261;***322; swoim okiem na jedno pytanko kt***243;re r***243;wnie***380; zada***322;em ...
Cytat:
1. Czym zasadniczo r***243;***380;ni si***281; p***322;yta Asusa ta o kt***243;rej od pocz***261;tku m***243;wilismy ( http://www.komputronik.pl/Plyty_glow...,id,39571,s,1/ ) od wersji PRO? ( http://www.komputronik.pl/Plyty_glow...elny,id,48288/ )
Project in progress ....... 85***37; complete ...
__________________



nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!

Ostatnio zmieniany przez CIAPEK : 13.02.2008 o godz. 00:55
CIAPEK jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.02.2008, 09:39   #53
DreamCrusher
Guru
 
Data rejestracji: 04.01.2003
Posty: 1,896
DreamCrusher zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez CIAPEK Podgląd Wiadomości
Co do tego 8800GT. Zd***261;***380;y***322;em spotka***263; 2 wersje tej karty. Palit zwyk***322;y ( http://www.palit.biz/en/products/nv_pcie_8800GT.html ) i palit sonic ( http://www.palit.biz/en/products/nv_...00GT-Sonic.htm ). Z mojego rzutu okiem wynika, ***380;e sonic chyba daje si***281; kr***281;ci***263;? Jest jaka***347; zasadnicza r***243;***380;nica? Jakie***347; wskazania/przeciwwskazania?
zwykly od sonica oprocz tego ze sonic jest podkrecony rozni sie tym ze sonic ma 3 fazowe zasilanie wiec teoretycznie powinien sie lepiej krecic, jak jest w praktyce nie wiem, bo nie krecilem

Cytat:
Napisany przez CIAPEK Podgląd Wiadomości
Nie planuje zmiany systemu na Viste. Mam przez to rozumie***263;, ***380;e karta b***281;dzie pod XP dzia***322;a***322;a na "p***243;***322; gwizdka"? Obs***322;uguje te***380; directa 9, to jest najwa***380;niejsze W 10 b***281;dzie pewnie jaka***347; poprawa ale czy a***380; taka widocza aby zmienia***263; na viste? Chyba, ***380;e b***281;dzie tak ***380;e aplikacje b***281;d***261; dzia***322;a***322;y tylko i wy***322;***261;cznie pod direct x 10 a ten za***347; pod vist***261;....
Czekam jeszcze tylko, aby kto***347; zerkn***261;***322; swoim okiem na jedno pytanko kt***243;re r***243;wnie***380; zada***322;em ...
Bedzie smigala pod dx9 bez problemu, z tym ze w grach oblugujacych dx10 pod xp nie da sie ustawic w opcjach wykorzystywania dx10, a zmieniac xp na viste tylko ze wzgledu na dx10 w karcie to faktycznie nie ma co, bo roznica miedzy dx9 a 10 (moim zdaniem) nie jest jakas strasznie duza

co do roznic miedzy tymi plytami to tyle udalo mi sie w googlach znalezc:
Cytat:
p5k pro [ 8 faz zasilanie proca ] jest przygotowana pod nowe 4 rdzeniowce
Cytat:
PCB, fazami zasilania, z***322;***261;czami
__________________

DreamCrusher jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.02.2008, 14:28   #54
rork
Guru
 
Avatar użytkownika rork
 
Data rejestracji: 28.07.2002
Lokalizacja: Stargard
Posty: 1,698
rork niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
@SpeedFreak - są Kingmaxy 1066MHz i wolał bym kupic takie niż Patrioty, OCZ czy inne Geile i piszę to całkiem serio obecnie mam zamiar dokupic do moich 2x1024 jedna kostkę 2048 i z tego co wiem z działaniem w dualu nie ma żadnych problemów (wziął bym 4x1024 tych 1066HHz, ale nie mam komu sprzedać swoich za rozsądną cenę )

-konfig-dfi.jpg

takie coś złożyłem

pamięci do zamiany na cos ulubionego , karta warta swojej ceny, obudowa hmm ładna , płyta zbiera pochwały za OC

ps. nie bijcie
__________________

rork jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.02.2008, 14:56   #55
demek
ZnakJaworznickiegoBikera
 
Avatar użytkownika demek
 
Data rejestracji: 22.03.2005
Lokalizacja: znowu Jaworzno
Posty: 9,675
demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
a ja bym wolal nowe goodramy pro 800


__________________
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv
Moj kanal Youtube
/msg demek at freenode //
Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz
PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK
MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM

Ostatnio zmieniany przez joujoujou : 14.02.2008 o godz. 03:22 Powód: litooooooooooości, na modemie jestem.
demek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.02.2008, 16:11   #56
rork
Guru
 
Avatar użytkownika rork
 
Data rejestracji: 28.07.2002
Lokalizacja: Stargard
Posty: 1,698
rork niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
niezłe 1200MHz 44412 z 2,32V , na jakich są kościach?
__________________

rork jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.02.2008, 16:13   #57
demek
ZnakJaworznickiegoBikera
 
Avatar użytkownika demek
 
Data rejestracji: 22.03.2005
Lokalizacja: znowu Jaworzno
Posty: 9,675
demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
elpida

test z egieldy, pamieci na 100 poleca wiecej ale im sie plyta konczy przy 600 dla ramu....
__________________
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv
Moj kanal Youtube
/msg demek at freenode //
Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz
PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK
MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM
demek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.02.2008, 16:17   #58
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
 
Avatar użytkownika CIAPEK
 
Data rejestracji: 17.02.2003
Lokalizacja: TORUŃ
Posty: 5,244
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
2 sprawy...

@rork czym si***281; r***243;***380;nie te ramy Patriot CL4 od CL5? Taka sama cena prawie***380;e.

Widze, ***380;e Twoj***261; propozycj***261; je***347;li chodzi o 8800GT jest karta ze stajni Galaxy.
Palit do Ciebie nie przemawia? . Czyta***322;em te***380; ostatnio o Asusie ale Palit jest najcz***281;***347;ciej polecany.

Bra***322;bym chyba Sonica...

@Demek... zmniejsz obrazek
__________________



nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!
CIAPEK jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.02.2008, 16:24   #59
demek
ZnakJaworznickiegoBikera
 
Avatar użytkownika demek
 
Data rejestracji: 22.03.2005
Lokalizacja: znowu Jaworzno
Posty: 9,675
demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez CIAPEK Podgląd Wiadomości
@Demek... zmniejsz obrazek
to nie moj obrazek i zmniejszac go nie mam najmniejszego zamiaru
__________________
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv
Moj kanal Youtube
/msg demek at freenode //
Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz
PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK
MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM
demek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.02.2008, 17:22   #60
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
 
Avatar użytkownika CIAPEK
 
Data rejestracji: 17.02.2003
Lokalizacja: TORUŃ
Posty: 5,244
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez demek Podgląd Wiadomości
to nie moj obrazek i zmniejszac go nie mam najmniejszego zamiaru
print screena zapodałeś na cały post, o co Ci chodzi?
(teraz już i tak pewnie tego nie zmniejszysz bo edycje masz już wyłączoną)

//ale ja nie mam wyłączonej.

jou
__________________



nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!

Ostatnio zmieniany przez joujoujou : 14.02.2008 o godz. 03:24
CIAPEK jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Tagi
nowy komputer, podzespoły, pomoc w wyborze sprzętu, sprzęt

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:00.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.