![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 12.03.2012
![]() |
Problem z połączeniem wi- fi w laptopie po awarii internetu
Witam
Moich problemów z Vistą ciąg dalszy . ![]() Miałem dziś awarię internetu 3 h byłem odcięty od sieci aż w końcu problem w cudowny sposób się rozwiązał ( nawet "mili " konsultanci Netii nie wiedzą jak ) Ale nie w tym rzecz otóż po tej całej awarii na wszystkich komputerach w domu net działa a laptop z Vistą "za chiny " nie chcę się z siecią połączyć . ( choć tą sieć "widzi " ) Próbowałem tą sieć w "Zarządzaniu sieciami " usuwać i tworzyć na nowo,ale nic nie pomogło . Po kliknięciu w "Diagnozuj problem " mam komunikat "Komputer nie otrzymał odpowiedzi od urządzenia bezprzewodowego lub punktu dostępowego " czy coś w ten deseń . Router z jakiego korzystam to TD-W8951ND nic w nim od czasu awarii nie grzebałem ( wcześniej zresztą też nie ) Dodam że komputer stacjonarny z kartą bezprzewodową TL-WN821N i win 10 połączył mi się automatycznie bez problemu . Ma ktoś jakiś pomysł ? |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Stary notebook - problem z dostępnem do internetu, łączeniem itp. | andrzejj9 | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 6 | 01.06.2012 19:17 |
Problem z dźwiękiem po montażu | WODZU1972 | DVD-Video | 1 | 22.01.2008 14:01 |
problem z dvd video po nagraniu | dayas | DVD-Video | 7 | 26.05.2005 14:10 |
Problem z połączeniem do internet pod winXPprof | Salat3 | Off topic | 7 | 19.09.2004 22:59 |
Problem z dzwiekiem po formacie :( | Smartek | Off topic | 5 | 16.11.2003 20:29 |