Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Komputery - oprogramowanie i sprzęt

Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami.



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 18.09.2009, 09:12   #1
prometeusz
Guru
 
Avatar użytkownika prometeusz
 
Data rejestracji: 07.01.2003
Posty: 8,319
prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
T60 jakie kosci

Jaka brac
http://www.komputronik.pl/index.php/...7_MHz_CL4.html
czy zwykla CL5 do T60, a moze oryginalne, sa w podobnej cenie
__________________



prometeusz jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 18.09.2009, 10:51   #2
marynarz
Guru
 
Data rejestracji: 01.05.2002
Lokalizacja: Katowice
Posty: 1,634
marynarz niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Do prockow Intela wystarcza CL5 nawet przy 800MHz. Niezauwazalny wplyw na wydajnosc.
__________________
...El Marinar...
marynarz jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 18.09.2009, 11:04   #3
Bródka
Technik Informatyk
 
Avatar użytkownika Bródka
 
Data rejestracji: 22.01.2005
Lokalizacja: Katowice
Posty: 2,369
Bródka niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
No w sumie branie pamieci z 800mhz nie ma sensu bo chipset ktory posiada T60 obsluuje pamieci do 667mhz wiec te powyzej 667 mhz zwolnia
__________________
Optiarc AD-7703S v1.03

Mój Mondek - PolskaJazda.pl
Bródka jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 18.09.2009, 11:08   #4
prometeusz
Guru
 
Avatar użytkownika prometeusz
 
Data rejestracji: 07.01.2003
Posty: 8,319
prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
TAk, to wiem, jednak 667 i 800 w zasadzie sa w tej samej cenie.
W zasadzie Marynarz potwierdzil mnie w tym co zamierzalem i kupuje oryginalne. Zapewne beda to samsungi. No ale poczekam na dostawe
__________________



prometeusz jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 18.09.2009, 18:58   #5
joujoujou
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika joujoujou
 
Data rejestracji: 15.05.2004
Lokalizacja: W domu.
Posty: 36,071
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Tak przy okazji, bo może się przydać posiadaczom chipsetów intela...

Cytat:
PM45
Supports DDR2 and DDR3 SDRAM
***8226; Support for DDR2 at 667 MHz and 800 MHz
***8226; Support for DDR3 at 667, 800 and 1066 MH
***8226; 8-GB maximum memory support

GM45
Support for DDR3 at 667 MHz when FSB is 667 MHz only

GS45
***8226; Low-power configuration
***8212; Support for DDR2 at 667 MHz
***8212; Support for DDR3 at 667 MHz and 800 MHz
***8226; High performance configuration
***8212; Support for DDR2 at 667 MHz and 800 MHz
***8212; Support for DDR3 at 667 MHz, 800 MHz and 1066 MHz

GL40
***8226; Support for DDR2 at 667 MHz and 800 MHz
***8226; Support for DDR3 at 667 MHz when FSB at 667 MHz only
***8226; Support for DDR3 at 800 MHz
***8226; Maximum memory supported: 4 GB



PM965
***8226; Support for DDR2 at 667 MHz and 533 MHz
***8226; Maximum memory supported: 4 GB

GM965
***8226; Support for DDR2 at 667 MHz and 533 MHz
***8226; Maximum memory supported: 4 GB

GL960
***8226; Support for DDR2 at 533 MHz only
***8226; Maximum memory supported: 2 GB

GME965
***8226; Support for DDR2 at 667 MHz and 533 MHz
***8226; Maximum memory supported: 4 GB

GLE960
***8226; Support for DDR2 at 533 MHz only
***8226; Maximum memory supported: 2 GB



945GM/GME
***8226; Supports single-/dual-channel DDR2 SDRAM
***8226; Maximum Memory supported: up to 4 GB at 400, 533 and 667 MHz

945PM
***8226; Supports single-/dual-channel DDR2 SDRAM
***8226; Maximum Memory supported: up to 4 GB at 400, 533 and 667 MHz

945GT
***8226; Supports single-/dual-channel DDR2 SDRAM
***8226; Maximum Memory supported: up to 4 GB at 400, 533 and 667 MHz

945
***8226; Supports single-channel DDR2 SDRAM only
***8226; Maximum Memory supported 2 GB
***8226; Support for DDR2 at 400 MHz and 533 MHz

940GML
***8226; Maximum Memory supported 2 GB (1 GB per rank)
***8226; Support for DDR2 at 400 MHz and 533 MHz
***8226; No support for Dual-Channel Interleaved mode of operation

943GML
***8226; Maximum Memory supported 2 GB (1 GB per rank)
***8226; Support for DDR2 at 400 MHz and 533 MHz
***8226; Support for Dual-Channel Interleaved mode of operation

945GU
***8226; Supports single-channel DDR2 SDRAM
***8226; Maximum Memory supported: up to 1 GB at 400 MHz
__________________
Pozdrawiam i zapraszam na www.joujoujou.com - całkiem nową galerię zdjęć z Irlandii.
Moje filmy są tutaj.
Forum ZielonaIrlandia.
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 18.09.2009, 22:23   #6
prometeusz
Guru
 
Avatar użytkownika prometeusz
 
Data rejestracji: 07.01.2003
Posty: 8,319
prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
kurde pojawily sie na wyczerpaniu te kongstony cl4. To znak ze mam je brac.
Tamtych jeszcze nie zamowilem.
Ostatnio lubie w koputroniku kupowac wiec biore
__________________



prometeusz jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.09.2009, 08:11   #7
adbok
Guru
 
Avatar użytkownika adbok
 
Data rejestracji: 11.05.2003
Lokalizacja: N 51°27' E 20°28' - woj. łódzkie
Posty: 1,283
adbok zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
@joujoujou
GM965 moze miec 8gb
adbok jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.09.2009, 21:51   #8
joujoujou
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika joujoujou
 
Data rejestracji: 15.05.2004
Lokalizacja: W domu.
Posty: 36,071
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ale to nie ja pisałem, ja tylko ctrl+v.
__________________
Pozdrawiam i zapraszam na www.joujoujou.com - całkiem nową galerię zdjęć z Irlandii.
Moje filmy są tutaj.
Forum ZielonaIrlandia.
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.09.2009, 21:58   #9
prometeusz
Guru
 
Avatar użytkownika prometeusz
 
Data rejestracji: 07.01.2003
Posty: 8,319
prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
nie ladnie, nie ladnie Jou
__________________



prometeusz jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 20.09.2009, 00:01   #10
Bródka
Technik Informatyk
 
Avatar użytkownika Bródka
 
Data rejestracji: 22.01.2005
Lokalizacja: Katowice
Posty: 2,369
Bródka niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez adbok Podgląd Wiadomości
@joujoujou
GM965 moze miec 8gb
A to dziwne bo Intel pisze co innego http://ark.intel.com/chipset.aspx?familyID=28117
__________________
Optiarc AD-7703S v1.03

Mój Mondek - PolskaJazda.pl
Bródka jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 20.09.2009, 01:57   #11
adbok
Guru
 
Avatar użytkownika adbok
 
Data rejestracji: 11.05.2003
Lokalizacja: N 51°27' E 20°28' - woj. łódzkie
Posty: 1,283
adbok zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Bródka Podgląd Wiadomości
A to dziwne bo Intel pisze co innego http://ark.intel.com/chipset.aspx?familyID=28117
Intel pisze wiele roznych rzeczy
A moje informacje sa sprawdzone i w 100% zgodne z rzeczywistoscia

Dell Vostro 1400 8GB Intel PM965
Dell XPS 1330 8GB Intel PM965
Dell XPS M1730 8GB Intel PM965
Dell XPS M1530 6GB Intel PM965
Dell Precision M4400/M6300 8GB Intel PM45

A tutaj potwierdzenie dla niedowiarkow: http://allegro.pl/item731842291_dell...00gb_dysk.html
adbok jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.09.2009, 11:21   #12
prometeusz
Guru
 
Avatar użytkownika prometeusz
 
Data rejestracji: 07.01.2003
Posty: 8,319
prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
No i T60 pieknie smiga na Cl4. Teraz to az milo na nim popracowac. Bylo 2-a jest 4-y czyli 3-y
__________________



prometeusz jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.09.2009, 11:24   #13
marynarz
Guru
 
Data rejestracji: 01.05.2002
Lokalizacja: Katowice
Posty: 1,634
marynarz niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Jestes w stanie pokazac zysk z zastosowania CL4 w jakims rozsadnym tescie?
__________________
...El Marinar...
marynarz jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.09.2009, 11:40   #14
prometeusz
Guru
 
Avatar użytkownika prometeusz
 
Data rejestracji: 07.01.2003
Posty: 8,319
prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Tylko co tu bylby za test jak wczesniej bylo tylko 2GB , no chyba zebyl testowal 2GbCL5 i jedna kosc 2GB CL4.
Zaproponuj jakis test to zapuszcze w wolnej chwili.
__________________



prometeusz jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.09.2009, 11:50   #15
marynarz
Guru
 
Data rejestracji: 01.05.2002
Lokalizacja: Katowice
Posty: 1,634
marynarz niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Moze byc TrueCrypt 6. Wbudowany test dla roznych rozmiarow wektorow testowych.
Albo faktyczna wydajnosc kompresji Xvid w VirtualDub albo AviDemux.
__________________
...El Marinar...
marynarz jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport

Podobne dyskusje
Dyskusja Autor Forum Odpow. Ostatni Post
Jakie płyty CD-R i gdzie najtaniej we Wrocławiu? Favor Nośniki optyczne 7 07.02.2006 21:28
LG 4163B i płyty DVD - jakie? 0273 Napędy optyczne DVD 32 20.04.2005 19:32
Jakie płytki DVD? kamoreks Napędy optyczne DVD 13 31.10.2004 19:21
Jakie kodeki do Win XP? ptr Napędy optyczne DVD 5 21.03.2004 15:35
nagrywanie VCD - jakie płyty, jakie parametry al DVD-Video 3 29.09.2000 20:23


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.