Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Komputery - oprogramowanie i sprzęt

Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 18.05.2011, 16:21   #1
geraltus
Banned

Data rejestracji: 18.05.2011
geraltus w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Serwer

Witam, nie znam się specjalnie na tym, ale poszukuję pojemnego serwer gdyż na ten co mam nie mogę zmieścić mojego projektu i dlatego prosiłbym was o radę przy wyborze możecie coś polecić?
geraltus jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 18.05.2011, 16:28   #2
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Ile miejsca potrzebujesz? Na jaki okres czasu? Ile transferu w miesiącu potrzebujesz? Jaki sposób połączenia z serwerem preferujesz, przesyłanie via http, ftp?
Stary 18.05.2011, 23:59   #3
chris996
AdvancedNet.pl - hosting

Data rejestracji: 11.04.2005
chris996 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Ja mogę polecić hosting z az.pl, bo korzystam z usług. Co chwila dają kilkadziesiąt % zniżki. Teraz znowu dostałem maila o 90% zniżce na presonal i business hosting. Do tego brak limitu transferu + 15GB na pliki. Cena 19,90 zł + VAT, więc brać póki ciepłe

Ostatnio zmieniany przez chris996 : 19.05.2011 o godz. 00:11
chris996 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 24.06.2011, 15:03   #4
yetiblu
Data rejestracji: 24.06.2011
yetiblu w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez chris996 Podgląd Wiadomości
Ja mogę polecić hosting z az.pl, bo korzystam z usług. Co chwila dają kilkadziesiąt % zniżki. Teraz znowu dostałem maila o 90% zniżce na presonal i business hosting. Do tego brak limitu transferu + 15GB na pliki. Cena 19,90 zł + VAT, więc brać póki ciepłe
Nie ma czegoś takiego jak brak limitu transferów. To wygeneruj spory róch dzienny, to zobaczysz jak szybko Ciebie pogonią. Jasne 19,90zł, tylko że na ile? Nie lubię się bawić w promocje, bo cuda czasami wychodzą. To tak jak z moim telefonem u wcześniejszego operatora. Klient od 6 lat na abonamencie, a byle nowy miał lepszy pakiet. Także przestrzegam przed wszelkimi promocjami - czytać wszystko dokładnie, szczególnie wszystkie koszty przedłużeń. Wolę mieć proste zasady - hosting za tyle i tyle i koniec. Albo mi oferta odpowiada, albo idę do konkurencji. 37zł za rok masz w uti.pl za 5gb miejsca i 200gb transferu rocznego. I tam się nic nie zmieni, to jest pewne. A od wszelkich promocji i lepów marketingowych to trzymam się z daleka.
yetiblu jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 27.06.2011, 20:44   #5
chris996
AdvancedNet.pl - hosting

Data rejestracji: 11.04.2005
chris996 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez yetiblu Podgląd Wiadomości
Nie ma czegoś takiego jak brak limitu transferów. To wygeneruj spory róch dzienny, to zobaczysz jak szybko Ciebie pogonią. Jasne 19,90zł, tylko że na ile? Nie lubię się bawić w promocje, bo cuda czasami wychodzą.
Limity pewnie są na zużycie procesora, czy co tam jest, ale mnie to wsio ryba Prowadzę teraz 2 fora na różnych hostach, wcześnie jeszcze jakieś i z przeciążeniem serwera nie miałem problemów
A ta promocja to oczywiście na rok. Tylko, że te promocje są krótkotrwałe. Teraz już jest inna, ale tym razem zaskakuje tym, że dają konto wieczyste, więc wziąłem z miejsca i testuję. Póki co jest OK.

Ostatnio zmieniany przez chris996 : 27.06.2011 o godz. 21:06
chris996 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 26.05.2011, 17:08   #6
tonnyz
Banned

Data rejestracji: 26.05.2011
tonnyz w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez geraltus Podgląd Wiadomości
Witam, nie znam się specjalnie na tym, ale poszukuję pojemnego serwer gdyż na ten co mam nie mogę zmieścić mojego projektu i dlatego prosiłbym was o radę przy wyborze możecie coś polecić?
Powinieneś podać trochę więcej informacji o tym swoim projekcie wtedy można byłoby podać coś dokładniej osobiście sądzę ze dobre serwery ma firma /w pierwszym poście nie umieszczamy reklamy/ możesz spróbować uderzać do nich.

Ostatnio zmieniany przez Jarson : 26.05.2011 o godz. 18:15
tonnyz jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: