![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Banned
Data rejestracji: 18.05.2011
![]() |
Serwer
Witam, nie znam się specjalnie na tym, ale poszukuję pojemnego serwer gdyż na ten co mam nie mogę zmieścić mojego projektu i dlatego prosiłbym was o radę przy wyborze możecie coś polecić?
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ile miejsca potrzebujesz? Na jaki okres czasu? Ile transferu w miesiącu potrzebujesz? Jaki sposób połączenia z serwerem preferujesz, przesyłanie via http, ftp?
![]() |
#3 |
AdvancedNet.pl - hosting
Data rejestracji: 11.04.2005
![]() |
Ja mogę polecić hosting z az.pl, bo korzystam z usług. Co chwila dają kilkadziesiąt % zniżki. Teraz znowu dostałem maila o 90% zniżce na presonal i business hosting. Do tego brak limitu transferu + 15GB na pliki. Cena 19,90 zł + VAT, więc brać póki ciepłe
![]() Ostatnio zmieniany przez chris996 : 19.05.2011 o godz. 00:11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
Nie ma czegoś takiego jak brak limitu transferów. To wygeneruj spory róch dzienny, to zobaczysz jak szybko Ciebie pogonią. Jasne 19,90zł, tylko że na ile? Nie lubię się bawić w promocje, bo cuda czasami wychodzą. To tak jak z moim telefonem u wcześniejszego operatora. Klient od 6 lat na abonamencie, a byle nowy miał lepszy pakiet. Także przestrzegam przed wszelkimi promocjami - czytać wszystko dokładnie, szczególnie wszystkie koszty przedłużeń. Wolę mieć proste zasady - hosting za tyle i tyle i koniec. Albo mi oferta odpowiada, albo idę do konkurencji. 37zł za rok masz w uti.pl za 5gb miejsca i 200gb transferu rocznego. I tam się nic nie zmieni, to jest pewne. A od wszelkich promocji i lepów marketingowych to trzymam się z daleka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
AdvancedNet.pl - hosting
Data rejestracji: 11.04.2005
![]() |
Cytat:
![]() ![]() A ta promocja to oczywiście na rok. Tylko, że te promocje są krótkotrwałe. Teraz już jest inna, ale tym razem zaskakuje tym, że dają konto wieczyste, więc wziąłem z miejsca i testuję. Póki co jest OK. Ostatnio zmieniany przez chris996 : 27.06.2011 o godz. 21:06 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Data rejestracji: 26.05.2011
![]() |
Powinieneś podać trochę więcej informacji o tym swoim projekcie wtedy można byłoby podać coś dokładniej osobiście sądzę ze dobre serwery ma firma /w pierwszym poście nie umieszczamy reklamy/ możesz spróbować uderzać do nich.
Ostatnio zmieniany przez Jarson : 26.05.2011 o godz. 18:15 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|