![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.03.2008
![]() |
Katalogowanie MP3
Wiem, że jest to dość popularny temat, ale przeszukując forum jak i wiele pozycji z googli nie znalazłem tego co by mnie satysfakcjonowało.
Chcę skatalogować moje MP3 z dysku, tak aby utworzył mi osobne foldery dla każdego wykonawcy, większość programów to robi, ale tylko otwierając kolekcje poprzez nie, a żaden nie zmienia tego w folderze. Proszę o jakieś nazwy programów, ewentualnie uniwersalne makro które pozwoli mi na zrobienie tego za jednym razem Z góry dziękuję.
Ten świat tak zwanych, tych zasad niepisanych w które przyszło nam tak wierzyć. W imię, których zaciskaliśmy pięści. To były chęci by zmienić tamten czas na lepszy zaufać sobie bezgranicznie. Taki autentyk, i plus te bloki które widziały wtedy tamto, że zawsze bandą beztrosko naprzód, nie pod czyjeś dyktando. Zawsze z prawdą, będąc pewnym, że warto. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 14.10.2005
![]() ![]() |
Zdaje się, że foobar2000 coś takiego potrafi.
![]() |
#3 |
Always newbie
Data rejestracji: 14.11.2003
![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie wiem, czy jakiś programista znalazł w tym sens i to napisał.
Owszem, wiele programów robi swoje bazy i tworzy foldery wyszukiwania po artyście, płycie, roku itd itp gdzie jeden plik znajduje się w wielu folderach wyszukiwania/smart folderach czy jak to jeszcze nazwać. Bo co zrobić, gdy masz kilku artystów? Do tego składanki?
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Problem z nagrywaniem Acer | deenoos | Napędy optyczne CD | 5 | 28.03.2006 00:38 |
index:of | jazonik | Off topic | 4 | 19.07.2005 16:03 |
Nagrywanie mp3 pod car audio | SIWYYY | Napędy optyczne CD | 6 | 01.03.2004 14:59 |
Smieszna mp3. "Infi" gra w Quake 3. | /||\aster | Off topic | 3 | 02.01.2004 19:26 |
mp3 na DVD | Lodofka | Napędy optyczne CD | 3 | 18.11.2001 16:37 |