![]() |
A ratio b***281;dziesz trzyma***322;? I nie b***281;dziesz czitowa***322;? :)
A tam... Trzymaj. :P |
By***322;by ktos na tyle mi***322;y i ofiarowa***322; mi zaproszenie na polishtracker? :)
hinks89(a)gmail.com Z gory wielkie dzieki :) |
dzi***281;ki
teraz mam lepsiejsze ***322;acze to mo***380;e mnie nie wywal***261; za niskie ratio :) |
Posz***322;o na interi***281; :)
|
w ramach walki ze spamem podam maila w wersji udziwnionej
m***243;j nick bez ostatniego "o" @interia.pl lub w profilu mam podanego tlena i wtedy @tlen.pl :) |
Daj maila :)
|
wiem, ze wykopaliska :) ale ch***281;tnie przygarn***281; - jak kto***347; ma - zaproszenie na polishtracker.org
|
Ilość załączników: 1
Pewnie ;p
|
Widzieliście nowy, świąteczny wygląd TorrentBytes?;)
|
Cytat:
daj e-mail |
szukam zaproszenia na tauritracker.org ...
|
Cytat:
|
ja poprosz***281; !
|
Cytat:
edit: mam jeszcze jedno jakby kto***347; chcia***322; :> |
Cytat:
|
M***243;g***322;by mi kto***347; wys***322;a***263; kod zaproszenia na PolishBytes?
|
Je***347;li chodzi o polskie strony bez ratio to polecam www.tnp.net.pl
Co do stron ***347;wiatowych, to ja najcz***281;***347;ciej korzystam z: www.torrentspy.com www.mininova.org www.isohunt.com www.thepiratebay.org |
najwygodniej wyszukiwarke http://torrentscan.com
|
Witam
Z racji, ***380;e zmusi***322;em program utorrent do w miar***281; dobrego dzia***322;ania na mojej radi***243;wce, prosz***281; Was o polecenie mi jakiej***347; dobrej strony z torrentami. Jestem totalnie zielony je***347;li chodzi o to wi***281;c... Z tego, co si***281; orientuj***281;, na PT trzeba zosta***263; zaproszonym.. Wi***281;c dla mnie to odpada, poniewa***380; nie wiem czy b***281;d***281; spe***322;nia***322; wszystkie wymagania (raczej nie b***281;d***281;), a nie chc***281;, ***380;eby zapraszaj***261;cy poni***243;s***322; jakie***347; konsekwencje. Zatem: co mo***380;ecie mi poleci***263;? :D Wszystkim :piwo: za pomoc ;) |
taa, do chwili napisania poprzedniego postu, mialem tylko error 404 i czysta strone :/
|
@Diabolique
Cytat:
|
wie moze kto***347; co sie dzieje z serwisem http://pbt.net.pl/index.php ?
|
je***347;li mo***380;ecie oddajcie g***322;os tu:
PolishTracker :: Logowanie |
zaglosowane
|
Prosze jeszcze kogoś kto ma konto na PT aby jeszcze oddał głos:
PolishTracker :: Logowanie Głosy będą wynagradzane reputką! |
TO PATRZ I SIE UCZ.......
P.S. hehe |
Cytat:
|
ed hunter tak nie wolno ;p !!!
|
nabi***322;em :D
|
posz***322;o
|
oddany :)
|
Cytat:
|
2 konta ?
|
Thanks żes oddał głos, reputa dla ciebie w jaki sposób można oddać da głosy, chyba się nie da ?
Prosze o oddawanie głosów na mojego request'a! |
Cytat:
|
Mam prośbe do wszystkich który mają konta na Polish Trakerze aby zagłosowali na film Animowany "Dawno temu w trawie", posze o głos.
|
Cytat:
|
Wy***322;***261;czy***263; - nie wiem, ale je***347;li chcesz pobierane torrenty zapisa***263; na dysku, to przejd***378; do preferencji -> zaawansowane -> pobieranie -> odnajdujesz rozszerzenie torrent -> edycja -> Zapisz na dysku (lub co Ci tam pasuje).
|
Cytat:
Pytanie: jak wyłaczyc obsługe protokołu BT w operze? W opcjach nic ciekawego nie widze. |
ok , zaproszenia sie skonczy***322;y :D
|
Jak chcesz to moge ci dac zaproszonko ;)
Jeszcze do polnocy masz szanse na dobry poczatek. |
Cytat:
Napisa***322;em do nich emaila, to dosta***322;em odpowied***378; ***380;e zawsze na te konta by***322;o logowanie z tego samego IP, tym samym s***261; to konta jednego w***322;a***347;ciciela, tym samym zostaj***261; zablokowane/usuni***281;te Ale d***322;ugo im to zaje***322;o doj***347;cie do tego --> 4 miechy ... Dobrze, ***380;e IP nie zablokowali :taktak: bo wtedy konta by straci***322;o z 8 os***243;b z mojej sieci :szczerb: :fiu: EDIT W***322;a***347;nie kumpel napisa***322; na jabber (jest w tej samej sieci co ja), ***380;e mu konto zablokowali :szczerb: to se ju***380; nie pozasysa :D co***347; mi si***281; zdaje ***380;e wi***281;cej kont zablokowali przez to ***380;e to samo IP :D |
Cytat:
A jak cie wyczaili? To samo IP? W koncu przeciez sieci osiedlowe maja na wyjsciu te same Ip a ludzi moze sie wladowac kilka z niego. |
Może mi ktoś powiedzieć dlaczego na pt jest chwliowa przerwa techniczna, może tak jest traker zmordowany, co ? :D
|
Cytat:
Na szcz***281;***347;cie na revolution ca***322;kiem dobrze te***380; ci***261;gnie, seriale s***261; o klika godzin szybciej ni***380; na PT, wi***281;c nie tak ***378;le a i ratio tam mam 1.24 ;) EDIT Cytat:
|
A po co wam 2 konta?
|
Cytat:
|
cheater ||
|
Cytat:
|
Cytat:
Za pytanie o napisy na PT zawsze dostawalo sie ostrzezenie, wiec obstawiam "c" :D |
No tak, przecie***380; prawid***322;owa odpowied***378; na 3 to "google". :szczerb:
:mruga: |
Witam
Jestem nowy na forum i mam zapa na bitgamer.org., Demonoid.com Mo***380;e ktos chce. Opowiedzi do PT to: 1-c 2-a 3- niestety nie wiem 4-a 5-a Tylko 3 nie wiem reszta napewno. Pozdrawiam |
4a
5a... |
http://forum.cdrinfo.pl/off-topic/48...orrent-30.html :> tu cos jest
|
Mam pewne typy...
1c, 2a |
hmm gdzies to nie dawno by***322;o poszukaj w tematach zwiazanych z torrent
|
Cytat:
a teraz mam kilka pytań - czy ktoś pomoże w rozwiązaniu tego rebusa??? 1. Jeżeli zamiast ratio, pojawia się w danym torrencie oznaczenie "Inf.", wówczas oznacza to, że: Danego torrenta nie trzeba seedować. Dany torrent wyseedowałeś do wystarczającego poziomu Wysłałeś pewną liczbę danych w danym torrencie, nie pobierając ani jednego bajta 2. W jakiej formie należy podawać cd-key'e w komentarzach pod torrentem z grą? Żadna forma podawania cd-key'a nie jest dozwolona Napisać ciurkiem bez rozgraniczania Rozgraniczyć kreskami poszczególne części numeru seryjnego 3. Na jakim forum należy zadać pytanie: "Gdzie znajdę napisy do filmu Jarhead"? Na forum "Filmy / Seriale" Na forum "Pierwsza Pomoc" Na żadnym z powyższych 4. Po jak długim czasie, nieaktywne konta użytkowników klasy Power User i niższych, są kasowane? Po 42 dniach, ale dzięki opcji zaparkowania konta, można przedłużyć ten okres do 90 dni Po 32 dniach, ale dzięki opcji zaparkowania konta, można przedłużyć ten okres do 75 dni Po 22 dniach, ale dzięki opcji zaparkowania konta, można przedłużyć ten okres do 60 dni 5. Jaką prędkością wysyłania należy dysponować by ubiegać się o status Uploadera? 100kB/s 128kB/s 32kB/s |
Divxtom poszo sprawdz poczte xD
|
Cytat:
|
Cytat:
ja daje taki adres dla kosiarek sram@onet.pl :P |
da mi ktoś zaprosznie na TorrentGigs.ORG?:P
|
Cytat:
Jesteś hiperszybki:) |
Divxtom nie masz innego maila ?:>
suchyjastrzab posz***322;o :) |
@Oktawian89
Też chętnie zaadoptuję. suchyjastrzab@onet.eu |
Cytat:
|
posz***322;o :D
to kto chce jeszcze zaproszenie ??? :D |
Cytat:
|
To dawaj @ :D
|
Cytat:
|
Kto***347; zechce na pewno.... na sharetorrents jeszcze 1 zaproszonko czeka dla ch***281;tnego :D
|
Cytat:
|
mam 3 zaproszenia na PT .. jak cos to pisa***263; ...
|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Dawaj maila. |
Cytat:
dlatego wole żeby zaproszenie poszło do osoby która z zaproszenia skorzysta i utrzyma konto |
Cytat:
|
potrzebuje pożyczyć czyjeś konto na TorrentGigs dokładnie chodzi mi o 7gb ,
niestety nie mam tam konta a jest tam cos co mnie interesuję :] dobroczyńców zapraszam na PV |
Cytat:
|
Taka jest wada prywatnych trackerow: kazdy chce wysylac, zeby utrzymac ratio, a bardzo szybko nie ma juz komu wysylac...
|
no ja tez mam czasem problem taki, mam 1024 dl i 128 up. i czasem niestety wolno wysyla, a maks to 20 kb.
niestety nie zmienisz tego. |
Cytat:
|
Mam problem z torrentem i filelist :| , używam 'utorrenta' i np zassałem sobie film wszystko ładnie itd. ale nie umiem wysyłać tego filmu innym z filelist ,
tzn wysyła po 2kb/s a max może 16kb/s juz myślałem że po prostu za dużo udostępniam więc zostawiłem tylko dwa torrenty ale dalej to samo :| |
Zaproszenia --> TU
|
Przypominam, ze zostalo mi jeszcze jedno zaproszenie na http://x264.us
Znajdziesz tam filmy w formacie MKV/MP4 zakodowane x264 ;-) => Czasem AVI tez sie znajdzie ;) |
Szkoda, ***380;e nie ma Neo 512/256 . To ju***380; by***322;oby w miar***281; co***347;. No ale c***243;***380;, jak komu***347; si***281; Neo nie podoba zawsze mo***380;e zmieni***263; ;)
|
no np. neostrada to straszny szit przynajmniej 512 :/ bo masz UL 16,7kb wi***281;c ci***281;***380;ko cos wysy***322;a***263; :/
|
ratio zdobywasz wysylajac dane, jest to stosunek danych pobranych do wyslanych.
im wiecej wyslesz tym bardziej zwieksza sie ten wspolczyniik, wtedy znikaja kolejki itp tak wiec wysylaj po sciagnieciu ten plik przez jakis czas. to ze tobie slabo wysyla to moze byc wina twojego lacza. |
Cytat:
Mam małe doswiadczenie z torrentami , częściej jednak mułek jest w ruchu |
to dosyć duzo ... , na Pt chyba trzeba było mieć tylko 0,4 ...
|
Czytaj FAQ
http://img144.imageshack.us/img144/3743/faqny0.jpg Czyli, zeby wogole nie czekac, musisz wyslac >7GB danych i miec ratio >0,7 |
Cytat:
ps. zgadza sie zassałem jakis soft starszy zaskoczyło zaraz . A pytanko bo nie jestem zabardzo obeznany , kiedy bede mogł zassysać nowe pliki , jest to związane z jakimś ratio ??? |
BitComet czasami jest blokowany. Polecam uTorrent.
A czy plik, ktory sciagasz jest nowy? Bo nowi uzytkownicy musza czekac czekac przy nowych plikach 48h zanim moga sciagac. |
Cytat:
|
wp.pl nie dosz***322;o na yahoo! w sekund***281; :)
|
Cytat:
do mnie na onet bez problemu przyszlo...:) |
Cytat:
Zarejestruj sie jeszcze raz poki mozesz, i zaloz tymczasowego darmowego maila (polecam gmail). Mialem problemy z wp, onetem i o2, jesli chodzi o zaproszenia. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:17. |