![]() |
ostrzezenie...
Ilość załączników: 1
co jak co ale takie cos mi sie nigdy nie zdarzylo jeszcze...
hehe dostalem ustne ostrzezenie ze tak to ujme od admina ze strony www.bitsoup.org gdzie zarejestrowalem sie 6 dni temu i przez 6 dni na shellu wyslalem na ten tracker ponad 800 GB... ostrzezenie a raczej prosba zebym seedowal pozycje tylko do 100 GB zeby inni mogli tez cos wysylac... masakra... ciekawe co by taki admin powiedzial jak bym wpadl z shellem pierwszej klasy jak na przyklad uzywa kilku kolesi na PT... gdzie w porownaniu do nich moj shell to jakas stara syrenka... ;) |
Na TB otwarta rejestracja...
|
Ma kto***347; zaproszenie na bitme.org? Mog***281; si***281; odp***322;aci***263; zapem na wiele tracker***243;w.
|
Jakby co, sprawd***378; PW - tam masz ode mnie. :D
|
dzieki @murt za expresowa obsluge, ale chyba sie gdzies zgubilo po drodze :/
poczekam jeszcze chwile, jak cos to bede jeszcze raz prosil |
Cytat:
|
poratowalby mnie ktos zaproszeniem na demonoid?
mail: qfir@poczta.fm |
Mógłby mi ktoś podać jakąś fajną stronkę z serialami, bo niestety Tauri ostatnio
często miewa przestoje. :'( |
Cytat:
|
jednym slowem te 2 opcje tycza sie tylko co do uploader'ow...
|
O ile si***281; orientuj***281;, to "snatch" na trackerach okre***347;la ilo***347;***263; kompletnych ***347;ci***261;gni***281;***263; - w Twoim przypadku bonus dostajesz po pojawieniu si***281; drugiego seeda (pierwszego po Tobie). :taktak:
|
witam
zarejestrowalem sie na stronce BIT-HDTV... i powoli badam stronke czytajac odnosnie systemu BONUS punkty za free... wszystko fajnie zrozumiale ale nie rozumiem tylko tego na czerwono pogrubionego ?? anybody ? Cytat:
|
Cytat:
Mam takie pytanko jeszcze co do stronki blackcats games. Wszedlem ostatnio na nia i nagle jestem wylogowany i już zalogować się nie mogę tak jakby moje konto nie istniało. |
Ilość załączników: 5
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:44. |