Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Komputery

Komputery Dyskusje związane z komputerami, ale nie mieszczące się w powyższych działach



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 27.01.2010, 23:08   #1
adiromanus
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 17.01.2007
Posty: 7
adiromanus w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Angry USB to jest horror dla mnie

Witajcie tęgie głowy.Kupiłem kompa z płytą GeForce 8000 series wersja 1.1 ,proc. AMD Athlon 64 3000MHz (4x750) karta grafiki fuck karte. Było dobrze dopuki nie kupiłem dysku zewnętrznego, potem sat nav, kamerka itd itp. Zawsze wyświetla mi się komunikat: Jeżeli podłączysz te urządzenie pod port USB 2, będzie działać szybciej. Sprawdziłem w systemie i menadżer pokazuje że jest dobrze żadnych konfliktów że mam USB 2 mam Hub USB i wszystko jest cacy. Byłem też w sklepie gdzie kupiłem komp, no gościu mówi: trzeba system przeinstalować bedzie good. Nic nie jest good ciągle jak coś podłącze dymek na dole pokazuje mi że pewnie frajer jestem i ktoś tu w .... wali. Może płyta główna to szmelc, bo proka wymieniłem. Pomocy ...............
adiromanus jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 27.01.2010, 23:11   #2
joujoujou
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika joujoujou
 
Data rejestracji: 15.05.2004
Lokalizacja: W domu.
Posty: 34,963
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Zainstaluj lub zaktualizuj sterowniki do mobo i USB.
__________________
Pozdrawiam i zapraszam na www.joujoujou.com - całkiem nową galerię zdjęć z Irlandii.
Moje filmy są tutaj.
Forum ZielonaIrlandia.
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 27.01.2010, 23:14   #3
adiromanus
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 17.01.2007
Posty: 7
adiromanus w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
chodzi o to że już tak robiłem i nie chce innych system te są jeszcze gorące jak chlebek z pieca babuni
adiromanus jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.01.2010, 08:58   #4
sobrus
Jukebox Hero
 
Avatar użytkownika sobrus
 
Data rejestracji: 17.09.2004
Lokalizacja: Back for the Attack
Posty: 10,800
sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
A w BIOSie masz ustawione USB Hi-Speed czy Full-Speed?
Jak nic nie zadziała to dokup karte USB2.0 na PCI za pare zł i przetestuj.
sobrus jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.01.2010, 09:28   #5
Wawelski
Always newbie
 
Avatar użytkownika Wawelski
 
Data rejestracji: 14.11.2003
Lokalizacja: Warszawa
Posty: 2,844
Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Podpinasz bezpośrednio do płyty (z tyłu kompa)?

Jaki system?

Sterowniki zainstalowane?

System uaktualniony?
__________________
Ludzie tak bardzo lubią oszukiwać się wzajemnie, że wymyślili rząd, by robił to za nich.
WAŻNE

Ostatnio zmieniany przez Wawelski : 28.01.2010 o godz. 09:31
Wawelski jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.01.2010, 14:51   #6
Gadzina18
Forumator
 
Avatar użytkownika Gadzina18
 
Data rejestracji: 27.08.2004
Lokalizacja: Warszawa
Posty: 883
Gadzina18 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
To chyba jakiś bug w Windows 7, u koleżanki jest taki sam problem (o ile kolega W7 używa).
__________________
Gadzina18 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.01.2010, 15:42   #7
Bródka
Technik Informatyk
 
Avatar użytkownika Bródka
 
Data rejestracji: 22.01.2005
Lokalizacja: Katowice
Posty: 2,369
Bródka niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Jaki chipset posiada plyta glowna ?
Sterowniki do chipsetu wgrane ze strony producenta ?
__________________
Optiarc AD-7703S v1.03

Mój Mondek - PolskaJazda.pl
Bródka jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.01.2010, 16:45   #8
yahol
Głupi Yasio
 
Avatar użytkownika yahol
 
Data rejestracji: 27.05.2003
Lokalizacja: **.#
Posty: 4,453
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Nie stosować huba.
Sprawdzić kabelki.
Sprawdzić podłączenie USB do pinow na plucie, błędne podłączenie lub zle wpięcie/niedokładne powoduje taki komunikat.
__________________
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
******************************************
Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji!
yahol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.01.2010, 21:38   #9
adiromanus
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 17.01.2007
Posty: 7
adiromanus w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
USB

Witam. System operacyjny Win Xp orginał, wszystko zauktalizowane, to prawda mam płytkę wpiętą z tyłu, a nazwa procka to : AMD Phenom(tm)II X4 945.Przypominam że komp był w sklepie na wymianie procka i instalacji od nowa systemu. Gościu podejrzewał, że źle przeprowadziłem instalacje.Nadal nic , co podłącze to ta sama informacja, a pliki przeżucam godzinami. O zgrozo.........
adiromanus jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.01.2010, 22:11   #10
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika Jarson
 
Data rejestracji: 24.10.2006
Lokalizacja: Zachlajki
Posty: 7,078
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Sprawdź w BIOSie opcję, którą podał Sobrus i zobacz, jaką ma wartość.

Podpinaj urządzenia bezpośrednio do portów na panelu tylnym (tych z tyłu obudowy).

Przeczytaj uważnie sugestie kolegów powyżej i odpowiedz na wszystkie pytania, to będzie nam łatwiej znaleźć przyczynę Mimo wszystko obstawiam, że to kwestia ustawień BIOS-u, ale to trzeba sprawdzić...
__________________

Jarson jest online   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport

Podobne dyskusje
Dyskusja Autor Forum Odpow. Ostatni Post
Jaki monitor LCD ? Adalis Komputery 1546 28.05.2021 09:50
Wybór aparatu, co kupić, osprzęt - filtry, obiektywy, itp Calme Fotografia 2839 29.01.2021 12:46
Ciekawe powiedzenia, cytaty, śmieszne stwierdzenia andrzejj9 Humor 34 16.03.2019 15:39
Przydatne artykuły, rozwiązania Tips & tricks > Win 2000/XP/2003 Eliasz Komputery 14 28.09.2008 22:44
Teksty nauczycieli Tribunal Off topic 47 11.04.2004 21:39


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:35.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.