![]() |
Ilość załączników: 1
Sposób w jaki do mnie piszesz jest dwuznaczny, mam nadzieję, że wszystko ok u Ciebie?
Cytat:
|
Cytat:
Pytaj Mgita, on ma. Ja się kontem MS brzydzę, podobnie jak Win8+. |
Cytat:
Cytat:
|
Wszyscy mamy numer seryjny taki sam...
Co do konta, co ci ono przeszkadza... jest to jest, i do niego podpinają się gry z XboxOne i przy okazji Windows i Office, czym to się różni od steam czy origin czy nawet konta na PSN lub iCloud? Że aż tak się tego brzydzicie? |
Co tu przekonywać, nie mam z tego korzyści bo nie używam funkcji dostępnych przez ten typ logowania się. Konsol nie mam. Widzę również dość znaczącą różnicę pomiędzy logowaniem się do steam i logowaniem się do windows. Nie muszę to nie loguję się online. Używam Androida w Galaxy SII tam mam owszem konto gmail podpięte, ale nie synchronizuję go z chmurą. Różnica z Androidem jest taka, że tam używam części usług. Tak więc dostosowuję zawsze preferencje pod moją osobę a to już rzecz indywidualna, jak wystrój biurka każdy ma swoje :)
|
Będziesz mieć Xbox'a to zmienisz zdanie.... :szczerb:
A mój Xbox nadal w serwisie - zaczyna doskwierać mi brak konsoli :( |
Oj nie będę miał :) Jak nie mam nic do tej pory to już nie będzie, choćby z braku czasu...
|
Cytat:
|
Cytat:
A rację masz, zamiast gry lepsza książka. |
Cytat:
Na czterech komputerach taki mi wyszedł. Ale na pewno patrzysz na poprawny klucz (bo chyba nie przemielony numer)? Czym odczytałeś? |
Pewnie dla Pro jest inny numer - czyli są 2 numery publiczne
|
Ten jest z Pro. To jest ten i działa. Odczytałem bodaj programem "ProduKey".
|
Co do tematu mógłby ktoś obeznany w temacie tutaj omówić licencje wielostanowiskową?
T z tego co wiem, to takie licencje można nabyć tylko dla firm i jako upgrade systemu? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:04. |