Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Komputery - oprogramowanie i sprzęt

Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 14.04.2016, 06:08   #1
Yossi
Forumator

Data rejestracji: 02.03.2012
Yossi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Berion Podgląd Wiadomości
Ja mam i problem i złe doświadczenia. Absolutnie dosyć mam ich manifestacji swojego zboczenia na ulicach, chorych trendów kolorystycznych i roszczeń. Miałem w szkole także dwóch pedałów nauczycieli, których zniewieścienie musiałem codziennie oglądać. Niech się zachowują i ubierają normalnie albo niech skończą że swoim istnieniem...

@ethar
Nie ma kodu błędu.

A po za tym co nam da ten program kiedy np. system przestanie się uruchamiać? Trzeba użyć czegoś z zewnątrz. Bez sensu.

"Sad Screen" to po prostu oznaka zidiocenia i infantylizacji społeczeństwa.
Święta racja. Gratuluję odwagi w publicznym deklarowaniu, że jesteś normalny. NormalnośĆ w EU oznacza homofobię-faszyzm-nietolerancję-seksizm-antysemityzm- i "sluchaniemuzykiklasycznej" (J.Heller - Paragraf 22).
Sad screen w Windows 10 pojawia się tylko u osbników, którzy dołożyli wszelkich starań, żeby coś spieprzyć w systemie. Będąc Insiderem od prawie 3 lat, nigdy nie doświadczyłem tego zjawiska, więc nie jestem w stanie się kompetentnie wypowiedzieć na ten temat.
Co mogę doradzić tym, którym się Windows 10 wykrzacza...:
1) Korzystać z najnowszych, oficjalnych wydań. Wersje Preview pozostawić tym, którym chce się użerać z produktem w fazie rozwoju
2) Nie kombinować, bo nie ma po co. Po zainstalowaniu dać mi kilka dni na ściągnięcie update'ów (w tle) oraz samodzielną instalację driverów (w tle)
3) Dokonać wyboru: zostaję przy Windows 7 lub Windows XP (bo przecież oba działają bez problemów, chociaż Windows XP nie jest już rozwijany - po 14 latach bez przerwy, co stanowi rekord świata), albo poświęcę kilka godzin na przystosowanie Windows 10 do moich potrzeb i przyzwyczajeń BO MS MI NA TO POZWALA , w przeciwieństwie do innych producentów OS.
Jeśli ktoś ma problem z dostosowaniem Win10 do swoich przyzwyczajeń, proszę o PM, a postaram się pomóc
Yossi jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Odpowiedz na post

Tagi
microsoft, microsoft windows 10, windows 10

Twoje uprawnienia: