![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Forumator
Data rejestracji: 11.09.2006
![]() ![]() |
SubEdit nie działa na W7, tak jak napisałeś, leci tylko dźwięk. O sprawie z odinstalowywaniem WMP, itd. też czytałem, ale i to nie zawsze działa. Łatka z Visty nic nie zmienia. Ja już dałem sobie spokój z SubEditem odkąd zacząłem działać na Viscie, nie lubię jak coś potrzebuje łatki lub jakichś modyfikacji, żeby działało. Od tamtego czasu korzystam z Media Player Classic i go polecam, lekki, dobry i przyjemny. Jeżeli nie potrzebujesz edytora napisów (czyt. nie tłumaczysz filmów, seriali) to MPC jest najlepszym wyborem
![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Zawsze używałem Sub-edit'a (no wieki temu jeszcze Best Player'a), ale od pewnego czasu też przenoszę się na KM Player. Przekonał mnie do siebie przede wszystkim jakością odwarzanego filmu oraz bardzo szybkim przewijaniem. Poza tym dobrze wygląda ![]() Ale właśnie, widzę Smartek że też go używasz - opcji jest zatrzęsienie i do wielu na pewno jeszcze nie dotarłem, ale może wiesz, czy da się w nim ustawić opcję zapamiętywanie momentu zamknięcie filmu i późniejszego odtwarzania od tego momentu? A żeby trzymać się w temacie. Windows wyszedł i zaczyna się wysyp artykułów na jego temat. Z ciekawości je przeglądam, bo powoli (ale bardzo powoli) zaczynam nawet rozważać przesiadkę. Ale na razie czytam. Wygląda nieźle, ale moją uwagę (negatywnie) zwróciły już dwie rzeczy - pasek zadań i menu start i pomysły z tym związane. I tu mam dwa pytania: - po pierwsze czy pasek zadań da się przywrócić do 'normalności' t.j. paska szybkiego uruchamiania i pasków z nazwą otwartego programu, a nie często nic nie mówiącą ikonką? - druga sprawa to menu start, ile razy musiałem coś zrobić na notebooku ojca, do szału mnie to menu doprowadzało. Znalezienie jakiegokolwiek zainstalowanego programu, co u mnie zajmuje mi sekundę, tu potrafiło zająć nawet kilka minut, kiedy przewijając tam i z powrotem szukałem, gdzie to pojawił się ten wpis. Podobno w 7 ma być tak samo. Więc pytanie - da się to zmienić na menu z XP? Czyli normalnie menu z Wszystkimi prorgramami, ale otwierające się jakby w kolejnych oknach, a nie rozwijające w jednym i tym samym?
![]() |
![]() |
#3 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 17.01.2005
![]() |
Ja polecam BestPlayer działa pod vista jaki i w7
Ostatnia wersja BESTplayera, czyli wersja 1.0, ukazała się w Internecie na początku roku 2001. Był to wówczas pierwszy w Polsce player, który potrafił wyświetlać przezroczyte napisy. Prostota obsługi sprawiła, że stał się odtwarzaczem filmów numer 1. Brak aktualizacji przez te 6 lat robił jednak swoje i jego potęga stopniowo bladła. Ale teraz BESTplayer uderza ze zdwojoną siłą (i wersją). Uważaj na niego, bo nie liczy się z niczym. ![]() http://www.bestplayer.com.pl/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guru
Data rejestracji: 26.09.2002
![]() ![]() |
MPC ma sporo funkcji. Ty ich po prostu jeszcze nie odkryłeś
![]() Co do paska szybkiego uruchamiania pisałem o nim w tym temacie zdaje się... poszukaj parę stron wstecz icemac do sprawdzenia iso z win7 spróbuj tego: http://www.istartedsomething.com/200...-iso-verifier/ zetoxa: start>>w okienku "wyszukaj programy i pliki" wpisz rejestrator dźwięku |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Do paska nie dotarłem, ale znalazłem coś o menu. I.. jest źle.. Co prawda jest jakiś programik, który niby tworzy osobne menu podobne jak w XP, ale.. no właśnie, tylko podobne i brzydkie (choć funkcjonalne). To pierwszy, ale ważny dla mnie minus "Siódemki". Kolejna sprawa to ten pasek zadań, bo jakby nie patrzeć menu i to, są jednymi z najczęściej używanych elementów. Jeśli mam się na siłę przyzwyczajać do czegoś, co mi się nie podoba i jest mniej praktyczne w użyciu (nie jestem jak widzę po opiniach odizolowany w tej ocenie) to.. właściwie po co?
![]() |
Tagi |
bill gates, internet, ipv4, najlepszy system, pc, protokół, ps2, windows |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Aktualizacje Windows 98/Me/2k | Piterniel | Off topic | 4 | 05.06.2005 22:54 |
Projekt Freeware | Calme | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 0 | 16.05.2005 20:31 |
MS Windows AntiSpyware | kraluk | Off topic | 13 | 09.01.2005 14:33 |
Jeżeli ktoś zna angielski perfekt proszę przetlumaczyć | memorando | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 1 | 17.05.2003 10:41 |
ubdate do Easy CD Creator | kubek | Napędy optyczne CD | 3 | 01.03.2002 15:59 |