![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#706 | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#707 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Co do tego wyszukiwania to może i masz rację, ale.. dla mnie to jest kolejne ułatwienie dla osób, które mają bałagan w komputerze (coś jak te najróżniejsze biblioteki, grupowanie dokumentów itp. Dla kogoś, kto wie, gdzie co trzyma i trzyma to w określonym ładzie to wszystko jest zbędne). Poza tym jednak wymaga znajomości tej nazwy, a je nierzadko miałbym problem z przypomnieniem sobie dokładnej nazwy jakiegoś rzadziej używanego programu. Ale nie jest mi to potrzebne, bo wiem, gdzie jest i dojście do skrótu zajmuje mi max sekundę. Przynajmniej w starym Windowsie..
![]() |
![]() |
#708 |
Guru
Data rejestracji: 01.08.2007
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#709 | |
Guru
Data rejestracji: 26.09.2002
![]() ![]() |
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#710 |
the one
CDRinfo VIP
A po co się uczyć, gdzie co jest? Jak się ma porządek, to się po prostu pamięta. Jeśli przykładowo zdjęcia masz na jednej partycji jednego dysku to nie musisz ich szukać w stu rozrzuconych wszędzie katalogach. Otwierasz właściwą lokalizację w chwilę. Podobnie z programami. Mam swój własny podział na kategorie w menu start i wiem, gdzie co jest. A że pulpit jest duży to otwieranie 'w bok' jest najbardziej dla mnie przejrzyste. Przy dużej ilości programów przesuwanie w tę i z powrotem to strata czasu..
![]() |
#711 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jeśli ktoś ma dużą ilość programów, to powinien sobie je pogrupować w menu w określonych katalogach tematycznych i podkatalogach - i to jest właśnie porządek w menu i wtedy nie ma szukania i scrollowania. A jak ktoś ma burdel, to narzeka - niech więc zrobi sobie porządek, albo zapamięta nazwę.
Ale urodzony malkontent - nie widział na oczy, a już narzeka... |
![]() |
![]() |
![]() |
#712 | ||
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
Nie zmienia to jednak istoty, że programów (kategorii) może być dużo i przy mniejszej rozdzielczości monitora i tak jest konieczność skrolowania, dodatkowego klikania itp. Po co? Cytat:
Jakbym chciał narzekać, znalazłbym jakiś temat na Onecie i napisał, że nowy Windows jest głupi, Microsoft to #$@#%%, a Bill Gates to %#$@$@#%. I od razu rozpoczęłaby się konstruktywna rozmowa ![]()
![]() |
![]() |
#713 | |
Żabol
Data rejestracji: 27.04.2003
![]() |
Cytat:
TEz by mi sie widzialy to widzialo tak jak w CLASSIC XP. No ale nawet jesli nie , mysle ze z czasem sie czlowiek przyzwyczai... A tak znow przy okazji. Jakie macie oceny wydajnosci swojego PC w SIODEMCE ? Tzn. nie zeby sie tu przechwalac. Ale mam 7.1 | 7.3 | 7.3 | 7.3 i 5.9 za dysk :/ I pytanie mam wlasnie do tej ostatniej oceny. Tez macie w takim przedziale ? Nie wiem czemu tak zanizylo jak mam wydaje mi sie calkiem przyzwoite dyski. 2x1TB Seagate SATA 2.. Czy to mniej wiecej standartowa wartosc na tej pozycji ? Ostatnio zmieniany przez frog : 27.10.2009 o godz. 15:52 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#714 |
Caliente
Data rejestracji: 30.09.2002
![]() ![]() ![]() |
7.4
7.4 7.3 7.3 7.8
![]() |
#715 | |
Forumator
Data rejestracji: 11.09.2006
![]() ![]() |
Cytat:
Te Twoje 7.8 to SSD, więc się nie liczysz ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#716 |
Caliente
Data rejestracji: 30.09.2002
![]() ![]() ![]() |
wszystko sie liczy
![]() |
#717 |
Żabol
![]() |
No prosze, to te SSD rzeczywiscie daje rade patrzac na te ocene. 0,1 i by byl MAXiu ;>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#718 | |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I co się marszczysz, u mnie wszystko po ~5 jest tylko integra GF8200 dostała 3.3
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#719 |
Żabol
![]() |
Nie @patrix poprostu bylem ciekaw bo niby caly komp w miare new i myslalem ze wszystko dostanie po rowni te same oceny czy to 5tki czy 7mki a ta jedna sie wylamala i juz zaczalem myslec ze moze cos nie tegez z dyskiem jest. No ale jak @jesi napisal ze tez tak ma to juz wiemy o co comeon
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#720 |
Guru
Data rejestracji: 29.06.2002
![]() |
U mnie
5.8 6.2 7.3 7.3 5.9 też się dziwie co trzeba mieć, aby dyski miały sporo punktów.... mam raida z dwoch dysków Samsunga 642JJ stripping i taka kaszana.... to już pewnie ludzie co maja jeden dysk maja tyle co ja w raidzie :-))) I gdzie tu szukać sprawiedliwości... Kolega, który ma płyte p5q asusa i dwa dyski jakies 500GB [nie wiem dokladnie jakie] to ma o dziwo 6.1.
![]() |
Tagi |
bill gates, internet, ipv4, najlepszy system, pc, protokół, ps2, windows |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Aktualizacje Windows 98/Me/2k | Piterniel | Off topic | 4 | 05.06.2005 22:54 |
Projekt Freeware | Calme | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 0 | 16.05.2005 20:31 |
MS Windows AntiSpyware | kraluk | Off topic | 13 | 09.01.2005 14:33 |
Jeżeli ktoś zna angielski perfekt proszę przetlumaczyć | memorando | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 1 | 17.05.2003 10:41 |
ubdate do Easy CD Creator | kubek | Napędy optyczne CD | 3 | 01.03.2002 15:59 |