![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Napisałem niekoniecznie, gdyż Zazwyczaj pasują, jeśli nie, to zazwyczaj są stery pod W7 i dopiero jeśli nie, to... nie pasują...
|
Hmm, właśnie zerknąłem do MSDN AA, już są obrazy (polish)
|
Jak wyłączam indeksowanie na C to mi się pojawia monit, że muszę podać uprawnienia admina ale nie pisze gdzie :szczerb: A na każdej partycji mogę utworzyć jedynie "nowy folder" :szczerb:. Proszę o wyrozumiałość nie miałem Visty :szczerb:
|
Cytat:
|
@Patrix jak zasysales win7pro z MSDN'a to bylo to iso do win7pro czy iso ogolnie jakies x86, z ktorego mozesz dowolna wersje zainstalowac !?
|
iso w7pro + iso mui
każdy ma swojego downloadera (aplikacja exe do zasysania, możesz zrobić np pauze i wylaczyc kompa) |
Chcę mieć klasyczny wygląd menu, gdzie to ku.wa jest?
Gdzie jest program pocztowy? Co to ku.wa jest??? To miało być lepsze!!!!!!!!!!!!! |
Program do poczty nalezy sobie dossac z malegomiekkiego. Teraz to sie nazywa livemail zamiast outlook :).
Na 75% nie ma klasycznego widoku menu takiego jak w xp :( (jak jest to jeszcze nie doszedlem jak to wlaczyc) Ps. 7 ma duzego plusa za to ze dalo sie zainstalowac sterowniki (z xp) do starej 9-cio letniej karty TV winvasta - na viscie to bylo impossible mission :) |
Cytat:
http://www.howtogeek.com/howto/2227/...-in-windows-7/ |
Jest klasyczny Windows...
Załącznik 53201 |
Cytat:
Mnie trochę dziwi, że (jak mniemam) kupiłeś W7 w sklepie w dniu premiery, a nie sprawdziłeś wcześniej, czy Ci system odpowiada - a przecież beta była za free... |
właśnie zasysam z elemsa W7Pro x64 Eng, PL brak, ale co mi tam :)
zobaczymy jak to działa, jak będzie dobrze to chyba Vista pójdzie w odstawkę ;) - najpierw musze dysk zakupić coby mieć alternatywę dla visty ;) P.S. mam nadzieje, że te wersje dla "studentów" nie sa jakies "okrojone" ;) |
Cytat:
klasyczne menu Rychu pokazał, jadę na takim bo mnie aero wkurza :sciana: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:50. |