![]() |
Jak dla mnie sensown***261; cen***261; za Home Premium (BOX) by***322;o 200-300 z***322;otych. Prawdopodobnie sam bym si***281; wtedy zdecydowa***322; (nawet teraz, przy obecnej konfiguracji), tak jak na Office'a, kt***243;rego wcze***347;niej wcale nie planowa***322;em kupi***263;.
|
Idea***322; : XP Home OEM ***347;ci***261;gane z sieci za 150 z***322; g***243;ra. Czyli minimum ze strony Mikrego a dla nas rozs***261;dna cena. Niestety to SF, czyste SF.
|
Cytat:
|
Ale to promocja dla studenta ?
|
Cytat:
Jeśli wcześniej nie słyszałeś, to tu był topic o tym: http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...ghlight=office Cena wywoławcza 199, na Allegro można dostać i za 170 (przynajmniej można było). |
z "drobnym" zastrzezeniem - nie wolno tego office wykozystac do celow komercyjnych! dla wiekszosc to zaden problem, ale dla niektorych to wazne
|
Jeśli ja miałbym kupić legalny Windows to chyba tylko XP PROF - w Proline mają po 455 zł ... szkoda tylko, że to OEM ...
Choć w sumie ... rejestrować nie musimy - do aktualizacji dobry jest Autopatcher - więc da się te OEM parę lat przetrzymać i przy wymianie płyty ... a nawet nie zarejestrowany mamy przecież legalny ... Pozdrawiam ro29 |
Autopatchera ju***380; nie ma ro29... zostaje tylko Windows Update.
|
Cytat:
Muszę zaraz poszukać może gdzieś są nowsze wersje niż mam ... przydadzą się przy przesiadce na XP ;) :( ro29 |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:56. |