![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Prawie jak Noobek :D
Data rejestracji: 03.12.2007
![]() |
Wyzwanie dla wyjadaczy :)
Przepraszam za nazwe tematu ale faktycznie ma sie ona do tego o co chce prosic WAS tak jak trzeba
![]() A wiec mianowicie ![]() ![]() Panowie i Panie chcialbym sie dowiedziec jak zalozyc strone ktora : 1. rejestracja - bo jakzeby inaczej 2. szczelna - zero wejsc z boku 3.wlasna baza danych - bardzo potrzebna 4.autoaktualizacja - jesli takowe cus istnieje... 5.oczywiscie rejestracja na email - standard juz dzisiaj oprocz tego chcialbym sie od WAS nauczyc wszystkiego co bedzie potrzebne w tworzeniu takiej strony ...- jestem noobkiem ... Ale za to bardzo pojetnym ![]() Wiem ze to zajmowanie czasu ... Ale Forum jest po to by sobie pomagac ![]() Mam pomysl na e-biznes ![]() ale nie mam kwalifikacji ... heh .. kto pomoze odwdziecze sie ![]() Chce sie tylko naumiec na etapie biezacym nie potrzeba mi e-partnerow w tym co mam zamiar robic - nie wiadomo w ogole czy wypali ... ale jesli ktos pomoze bede pamietal ![]() PS: to tylko takie marzenie i prosze sie ze mnie nie smiac wiem zem noobek ![]() jesli ktos mialby czas i ochote to jestem zlapalny na gg 3813662 okoilo godziny 19- wzywz lub gdy jestem online ![]() ![]()
pozdrawiam Jacek ps . Zaluj tylko tego czego nie zrobiles !!! Wszystko inne to juz historia ![]() Ostatnio zmieniany przez Belfast : 05.12.2007 o godz. 22:45 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|