![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
![]()
Witam!
Założyłem odrębny temat ponieważ czuje, że zawieszki nie dotyczą tylko samego Firefoxa, a walka z moim nowym komputerem doprowadza mnie już do bóli brzucha ![]() Więc tak... przeglądając strony w Firefoxie, strony które ładują troszke rzeczy np. portale, bądź nawet nasze forum kiedy odwiedzam tematy zwiesza mi się komputer, ale tak totalnie "zamraża mi system", myszka staje, ładowanie staje. Trwa to ok. 3 sekund a czasami podczas wczytywania strony potrafi mi zwiesić kompa cyklicznie. Co ciekawe: Internet Explorer działa normalnie, Firefox zaczyna też działać normalniej, ale i tak mnie zaskoczy po pewnym czasie rozgrzania kompa. Jaka może być tego przyczyna? Konfiguracja mojego kompa jest większości znana, ale przypomnę: Core2Duo E8400 3GHz, 4GB DDR2, płyta gł. Asus p5k pro. Chyba wystarczy. Proszę pomóżcie. ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Z dziennika cHackera - zapraszam do lektury ! | Laser | Off topic | 6 | 11.09.2002 10:05 |
Komputer mi się cholernie grzeje! | ZiP | Off topic | 31 | 30.07.2002 19:18 |
Podczas nagrywania zawiesza mi sie system !!!!!!!!!! | El_Alamein | Napędy optyczne CD | 1 | 05.10.2001 13:03 |
NBA 2001 (zawiesza mi sie) | Peja | Napędy optyczne CD | 10 | 12.05.2001 13:14 |
Dlaczego po nagraniu pod WinOnCD zawiesza mi się komp a nagrywarka nie chce oddać płytki? | bobek | Napędy optyczne CD | 9 | 02.03.2001 19:58 |