![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.01.2010
![]() |
Jak chcecie sobie pogadać o kablach to gdzieś indziej, bo jak na razie 20 wypowiedzi i żadna nie na temat taki, jak jest w tytule.
Cytat:
Po co mi nowy laptop, kiedy w tym bateria ORYGINALNA trzyma 2,5-3 godzin pracy, jestem do niego przyzwyczajony i jest ok. Więc zwyczajnie chcę go ulepszyć. A mam tu wszystko, od programu do faktur, muzykę, dokumenty, filmy tymczasowo (docelowo -> dysk zewnętrzny i oglądam na TV), programy do pisania... Wyjeżdżając do rodziny lub na wakacje zabieram go i mam wszystko pod ręką co mi jest potrzebne. Ostatnio zmieniany przez djset : 12.10.2012 o godz. 07:40 |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Forumator
Data rejestracji: 02.03.2012
![]() |
Cytat:
Czy mógłbyś oszacować koszty tej modernizacji? 1, Koszt części (tylko tych, które wymieniłeś) 2. Koszt "roboczogodzin" (używając komunistycznej terminologii), poświęconych na doprowadzenie sprzętu do stanu używalności. 3. Koszt czasu, kiedy sprzęt nie działał, a tym samym - ne zarabiał na siebie? Być może o tym wiesz, ale CZAS jest cholernie drogi. Mnie stać na to, żeby poświęcić godzinę czasu na miesiąc, w celu dokonania jakiejś zmiany w moim piecyku, ale czy Ty na pewno możez sobie na to powolić, żeby dokonać tych wszystkich zmian, któe wymieniłeś i w tym czasie nie używac sprzętu? Jeśli tak - to serdecznie gratuluję i wyślę ci moje CV , bo może mnie zatrudnisz u siebie?
![]() |
![]() |
#3 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Osiągi laptopa firmowego jeśli nie są ekstremalnie denerwujące po prostu się olewa, albo wnioskuje się o ram.
Osiągi laptopa prywatnego warto po jakimś czasie poprawić bo jest to oszczędność. Jakbyś mógł nie opieprzać majsterkowiczów to byłbym wdzięczny.
amiga500site Ostatnio zmieniany przez Patrix : 12.10.2012 o godz. 19:13 Powód: Ostudziłem ton postu za wstawiennictwem moderacji... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Czyścisz sobie czasem wnętrze komputera czy szkoda Ci czasu i oddajesz do specjalistów? Faktem jest, że sprzęt firmowy się amortyzuje, kupuje nowy, wrzuca w koszty i po bólu, ale... są też majsterkowicze, dla których jest to przyjemność, nie obowiązek. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Jaki tuner TV? | Smartek | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 65 | 21.10.2010 14:48 |
Wymiana nagrywarki w laptopie | krasonioo | Napędy optyczne CD | 6 | 29.10.2006 23:06 |
problem z instalacją XP w laptopie | wrotomek | Napędy optyczne CD | 1 | 22.12.2005 22:38 |
Wymiana napędu dvd na combo (cdrw + dvd) w laptopie | jazonik | Off topic | 5 | 04.09.2004 22:34 |
Teac, obciazenie procesora | Nafcio | Napędy optyczne CD | 11 | 05.03.2003 13:02 |