![]() |
Dokładnie - allegro lub ebay. Sprzedają masę nośników z XP do della. W tym przypadku jest to legalne rozwiązanie.
|
Napisz do support'u dell'a poinformuja cie co ile kosztuje - chyba nawet w ich sklepie online da sie kupic taka plytke. Ewentualnie allegro.
|
to niech mi ktoś powie skąd mogę ściągnąć bezpieczny win xp home en Dell, bo też mam taki problem, jak założyciel wątku
albo gdzie kupić kopię płytka z win xp home, dołączona do komputera Asus, nie chce zaskoczyć na serialu naklejonym na Della a już kiedyś spowiadałem się na policji, dlaczego wygenerowałem seriala do windowsa |
Cytat:
Cytat:
Linuks wcale nie musi być bezpieczny... :D Domyślnie nie ma firewalla, chyba, że sobie takowy napiszesz ze wszelkimi antyfloodowymi antyDDoSowymi regułkami ;) Bezpieczny firewall to polityka reżimu tzn input/output/forward DROP || |
Patrix jest abstynentem!
|
@Patrix
Do diabła z licencją - nie dajmy się zwariować. ;] Wychodzę z założenia że np. jak kupiłem program to robię z nim co chcę 'i jest fajnie dopóki nie udostępniam tego w sieci'. Ja też bym nie zaufał żadnym MX8 itp. ;] Po za tym do takich bankowych spraw wolę Linuksa - spokojniejsze sumienie kiedy o windę nie umie się odpowiednio zadbać i jej zabezpieczyć. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja nie otwieram raczej nic ;)
|
I tak zaraz poleca nasze wypowiedzi na smietnik:) Trzeba wiedziec skad pobierac i nie otwierac wszsystkiego co niepewne;)
|
Nie wiem ja sie tam nie znam zbyt mocno na tym piraceniu :D:D
Reetou już gdzieś nawet pisał, że źródła słabe mam :szczerb: |
Sa rowniez w necie pewne i sprawdzone zrodla do pobierania obrazow:)
Ja odnioslem sie bezposrednio do slowa siec, a nie klient, czy siec P2P:) |
Cytat:
MSDN to wiarygodne (i legalne) źródło w przeciwieństwie do obrazów robionych przez jakiegoś pryszcza z p2p... loki7777... prosze ja Ciebie... :> |
A MSDN? Stamtad tez nie pobierasz?:)
Jakby wszyscy obawiali sie tego co w internecie to by nikt z niego nie korzystal a komputery zamykano by na klucz i odlaczano od gniazdek. |
Cytat:
Ja systemu nigdy z sieci nie ściągnę (pomijam kwestie prawne) to jest po prostu niebezpieczne, bo jesteś pewien, że nie ma tam jakiejś niespodzianki logującej konta bankowe, hasła itp etc :D Tłoczka załatw i z tego pojedź (choć nie polecam bo to też sprzeczne z licencją, ale j/w.) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:22. |