![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@Rosol do jakiej pracy, co zamierzasz na nim pisać?
MscBook odpada bo się grzeje jak ruski piekarnik, obudowa z aluminium... Może coś od Sony, Della z linii biznes? Napisz jakie ma posiadać wnętrzności. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Guru
Data rejestracji: 28.12.2002
![]() |
Cytat:
No właśnie nie chce kupić czegoś co się grzeje jak grzejnik (miałem kiedyś HP i nigdy wiecej). Teraz mam Lenovo R500 i jest super. Zimny cały czas. Gdybym nie musiał wydać tych pieniedzy to bym nie zmieniał laptopa, no ale muszę ;] Przede wszystkim duzo RAMu ![]() procek... nie wiem... i7, ale jaki model to w tej chwili nie jestem na czasie ![]() grafika - laptop do pracy, żadnych gier, najlepiej najgorsza co by się nie grzała i prądu nie jadła ![]() matryca... ok 15", matowa o podwyższonej rozdziałce (Full HD trochę za duża, a będę miał monitor zewnętrzny do pracy). Teraz mam 1680x1050 i jest idealnie dysk - teraz mam 60GB SSD na system + 500GB w ultrabayu, idealne rozwiązanie, chociaż na system przydałoby się trochę więcej, brak napędu optycznego - nie używam Sony nie chcę, znajomy ma i sam mówi żeby się w to nie pchać... Dell ?? jakoś nie przekonuje mnie ta firma, no ale może jakaś propozycja? Edit: szczerze mówiąc nie używałem do tej pory mac os'a, nie wiem czy będę w stanie sprawnie się w tym poruszać. Wiem że soft do pisania w javie stoi na wysokim poziomie w macosie, wiec chyba nie byłoby problemu z przesiadką... Ostatnio zmieniany przez rosol : 13.05.2012 o godz. 10:54 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
jaki kupic laptop, laptop, notebook, poradnik, rekomendacje, zakup laptopa |
|
|