![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
I have got my own WORLD..
Data rejestracji: 03.11.2002
![]() |
taki maly OT
tak na marginesie to powinni wszyscy juz isc spac jest niedzielna noc... za niedlugo trzeba wstac znowu poniedzialek i znowu do pracy i do promotora mialem isc ![]() ![]() ostatnio u siebie w Media Markt widzialem fajnego lapa za 1799 zl acera procek 1,6 chyba 60 gb 512 mb 15,4 dvd-rw i tyle bo co tu wiecej wymieniac... sprawdz u siebie co masz na promocji bo jak patrzylem tego samego laptopa w sklepie kosztowal 300 zl wiecej a to spora roznica... co prawda nie kupilem nigdy i nie kupie zadnej elektroniki w takich sklepach no ale jak komus to nie przeszkadza to zawsze jest taka / czesto bardziej oszczedna opcja...
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Zdezorientowany
Zlotowicz
Data rejestracji: 08.05.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
I have got my own WORLD..
Data rejestracji: 03.11.2002
![]() |
Cytat:
ale po tym co mowisz i po tym do czego Aga pisze ze ten laptop bedzie potrzebny to nie bral bym uzywki bo po co miec o troche klepszego laptopa skoro i tak sie tego nie wykorzysta a tak bedzie nowka i to z gwarancja 2 letnia... to tylko moja opinia oczywiscie...
![]() |
![]() |
#4 |
Zdezorientowany
Zlotowicz
Data rejestracji: 08.05.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mam na my***347;li model kt***243;ry by***322;by w podobnej cenie. a w tej cenie nowy to raczej ci***281;***380;ko znale***378;***263;.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
jaki kupic laptop, laptop, notebook, poradnik, rekomendacje, zakup laptopa |
|
|