Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Komputery

Komputery Dyskusje związane z komputerami, ale nie mieszczące się w powyższych działach



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 20.02.2007, 15:57   #46
Patrix
Pingwin specjalista.
 
Avatar użytkownika Patrix
 
Data rejestracji: 22.06.2002
Lokalizacja: Central Park
Posty: 15,075
Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Jutro jad***281; po t***261; Toshib***281;
O ile jak zadzwonie i beda ja mieli na stanie ;]

PS
no kto by pomy***347;la***322;, ***380;e m***243;j 5k post bedzie wlasnie tak wygl***261;da***263;
__________________
amiga500site
Patrix jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 20.02.2007, 16:29   #47
kizio
Wyrejestrowany
 
Avatar użytkownika kizio
 
Data rejestracji: 10.07.2002
Lokalizacja: Rybnik
Posty: 3,521
kizio zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez demek Podgląd Wiadomości
wymagania mam dosc specyficzne....core 2 duo, 1024 ram, 15 cali panoramka....lan na kabel, a reszty wynalazkow jak wifi, bt i inne takie moze nie byc
MacBook Pro?
__________________


kiziopl na gmail
JID: kizio na jabster.pl
Zapraszam na http://blog.xitenet.pl
kizio jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 20.02.2007, 17:06   #48
Patrix
Pingwin specjalista.
 
Avatar użytkownika Patrix
 
Data rejestracji: 22.06.2002
Lokalizacja: Central Park
Posty: 15,075
Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Do lapka nie daja no***347;nika z windows tylko tzw. toshiba disc recovery z preinstalowanym ju***380; softem i starymi sterownikami.... szkoda.

B***281;d***281; musia***322; za***322;twi***263; sobie kopi***281; XP HE SP2 na CD-R bo przeciez nie bede po formacie instalowa***322; archaizm***243;w tylko czysty system z serialem z naklejki. Oczywi***347;cie mam prawo mie***263; kopi***281; tego systemu bo b***281;d***281; mia***322; licencj***281; na ten konkretny system...
__________________
amiga500site
Patrix jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 20.02.2007, 18:17   #49
Wawelski
Always newbie
 
Avatar użytkownika Wawelski
 
Data rejestracji: 14.11.2003
Lokalizacja: Warszawa
Posty: 2,844
Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Nie wiem, jak jest na toshibie, ale na HP mo***380;na z tej partycji wypali***263; p***322;ytk***281; z instalk***261;.
Akurat na HP, Toshibie i IBMie sprawdza***322;em i oni co***347; grzebi***261; w systemie. Ta instalka OEMowa do notebook***243;w chodzi jako***347; szybciej i stabilniej, ni***380; "czysty" system.
__________________
Ludzie tak bardzo lubią oszukiwać się wzajemnie, że wymyślili rząd, by robił to za nich.
WAŻNE
Wawelski jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 20.02.2007, 18:24   #50
Patrix
Pingwin specjalista.
 
Avatar użytkownika Patrix
 
Data rejestracji: 22.06.2002
Lokalizacja: Central Park
Posty: 15,075
Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez Wawelski Podgląd Wiadomości
Akurat na HP, Toshibie i IBMie sprawdzałem i oni coś grzebią w systemie. Ta instalka OEMowa do notebooków chodzi jakoś szybciej i stabilniej, niż "czysty" system.
Pewnie jakiś zwykły tuning systemu, sterowniki chipsetu i ich soft zarządzający energią itd...

w Toshibie z tego co wiem nie ma partycji z instalatorem windows, będę miałw planach sobie taki zrobić ale jak ?
__________________
amiga500site
Patrix jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 20.02.2007, 18:57   #51
Damianos L
Guru
 
Avatar użytkownika Damianos L
 
Data rejestracji: 23.08.2004
Lokalizacja: Legnica
Posty: 1,199
Damianos L zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Patrix Podgląd Wiadomości
Pewnie jakiś zwykły tuning systemu, sterowniki chipsetu i ich soft zarządzający energią itd...

w Toshibie z tego co wiem nie ma partycji z instalatorem windows, będę miałw planach sobie taki zrobić ale jak ?

hmm, no w sumie cos w tym jest, windows jest zintegrowany z programami toshiby, do zarzadzania energii, bezprzewodowego neta, zainstalowane sa programy toshiby , itp itd. i rzeczywiscie jakos sprawniej i szybciej chodzi, zoptymalizowany jest.

toshiba nie ma ukrytej partycji.

Dodawany jest tez do lapka office one note, w systemie zainstalowany jest norton internet security.
__________________
www.klubpumy.pl
www.realmadryt.com
Damianos L jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 20.02.2007, 18:59   #52
pops
Zdezorientowany
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika pops
 
Data rejestracji: 08.05.2005
Lokalizacja: Kraków
Posty: 3,698
pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Patrix, jak b***281;dziesz kupowa***322; to w***322;***261;cz go w sklepie i ogl***261;dnij czy nie ma bad pixeli
pops jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 20.02.2007, 20:17   #53
Patrix
Pingwin specjalista.
 
Avatar użytkownika Patrix
 
Data rejestracji: 22.06.2002
Lokalizacja: Central Park
Posty: 15,075
Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez pops Podgląd Wiadomości
Patrix, jak będziesz kupował to włącz go w sklepie i oglądnij czy nie ma bad pixeli
tak zrobie
odpale na nim Nokia Monitor Test'a
i od razu powiem sprzedawcy aby sprawdził port PCMCIA, bo w najblizszym czasie nie bede go uzywać a ma wszystko działać

jesli norton bedzie zainstalowany to od razu delete

PS
musi sie dać zrobić taką ukrytą partycje....
__________________
amiga500site
Patrix jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 20.02.2007, 21:37   #54
Damianos L
Guru
 
Avatar użytkownika Damianos L
 
Data rejestracji: 23.08.2004
Lokalizacja: Legnica
Posty: 1,199
Damianos L zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Patrix Podgląd Wiadomości
tak zrobie
odpale na nim Nokia Monitor Test'a
i od razu powiem sprzedawcy aby sprawdził port PCMCIA, bo w najblizszym czasie nie bede go uzywać a ma wszystko działać

jesli norton bedzie zainstalowany to od razu delete

PS
musi sie dać zrobić taką ukrytą partycje....
ja tez security od razu delete. po 1 dniu z internetu dzialalo tylko gadu. pomyslalem ze moze norton, bo gdzies czytalem ze cuda potrafi robic,ale mysle ze router nowy wiec moze cos z nim, po 2 h walki, przypomnialem sobie o pierwszej mysli, nortona na disabled i od razu wszystko smigac zaczelo. ;] Szybki unistall i nodzik.
__________________
www.klubpumy.pl
www.realmadryt.com
Damianos L jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.02.2007, 03:59   #55
demek
ZnakJaworznickiegoBikera
 
Avatar użytkownika demek
 
Data rejestracji: 22.03.2005
Lokalizacja: znowu Jaworzno
Posty: 9,673
demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
posprawdzalem sobie ceny, w uk wychodzi ponad 1000zl taniej niz w polsce

http://www.pricerunner.co.uk/computi.../776742/prices
__________________
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv
Moj kanal Youtube
/msg demek at freenode //
Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz
PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK
MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM
demek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.02.2007, 07:37   #56
zene_k
Zarejestrowany dla jaj
 
Avatar użytkownika zene_k
 
Data rejestracji: 25.11.2004
Lokalizacja: 53°25' N,14°35' E
Posty: 3,826
zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Damianos L Podgląd Wiadomości
hmm, no w sumie cos w tym jest, windows jest zintegrowany z programami toshiby, do zarzadzania energii, bezprzewodowego neta, zainstalowane sa programy toshiby , itp itd. i rzeczywiscie jakos sprawniej i szybciej chodzi, zoptymalizowany jest.

toshiba nie ma ukrytej partycji.

Dodawany jest tez do lapka office one note, w systemie zainstalowany jest norton internet security.
Nie prawda. Ostatnio przeinstalowałem windowsa na firmowym laptopie Toshiba mojej żony. Zainstalowałem czysty system z CD-R + serial z lapka, po czym dograłem stery oraz programy Toshiby (tylko te, które uznałem za potrzebne) i laptop śmiga aż miło. Wszystkie stery i programy Toshiby są w nowym komputerze w oddzielnym katalogu na dysku twardym.
__________________
Pozdrawiam Marek
zene_k jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.02.2007, 08:31   #57
Wawelski
Always newbie
 
Avatar użytkownika Wawelski
 
Data rejestracji: 14.11.2003
Lokalizacja: Warszawa
Posty: 2,844
Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Por***243;wnaj pliki z instalki Toshiby ze "zwyk***322;***261;" - zobaczysz, ***380;e troch***281; r***243;***380;nic jest. Producenci notebook***243;w grzebi***261; sporo po plikach systemowych.
__________________
Ludzie tak bardzo lubią oszukiwać się wzajemnie, że wymyślili rząd, by robił to za nich.
WAŻNE
Wawelski jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.02.2007, 12:45   #58
zene_k
Zarejestrowany dla jaj
 
Avatar użytkownika zene_k
 
Data rejestracji: 25.11.2004
Lokalizacja: 53°25' N,14°35' E
Posty: 3,826
zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Wawelski Podgląd Wiadomości
Porównaj pliki z instalki Toshiby ze "zwykłą" - zobaczysz, że trochę różnic jest. Producenci notebooków grzebią sporo po plikach systemowych.
No i co mieliby stamtąd wygrzebać?

Tylko konkreciki proszę, bo bicie piany nie ma sensu
__________________
Pozdrawiam Marek
zene_k jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.02.2007, 14:52   #59
Wawelski
Always newbie
 
Avatar użytkownika Wawelski
 
Data rejestracji: 14.11.2003
Lokalizacja: Warszawa
Posty: 2,844
Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Nie wiem co, ale pliki si***281; r***243;***380;ni***261;. Mo***380;e jak kto***347; si***281; zna na budowie system***243;w operacyjnych i potrafi debagowa***263; to co***347; z tego wywnioskuje. Kokret jest taki, ***380;e pliki systemowe si***281; r***243;***380;ni***261;.
__________________
Ludzie tak bardzo lubią oszukiwać się wzajemnie, że wymyślili rząd, by robił to za nich.
WAŻNE
Wawelski jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.02.2007, 21:17   #60
Patrix
Pingwin specjalista.
 
Avatar użytkownika Patrix
 
Data rejestracji: 22.06.2002
Lokalizacja: Central Park
Posty: 15,075
Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
No i od dw***243;ch dni jestem posiadaczem Toshiby L30

Na starcie w 3D Marku '03 1222 punkty ;]

Na oszczczednym trybie da rade dzia***322;ac na baterii nawet 2g 10 min
__________________
amiga500site
Patrix jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Tagi
jaki kupic laptop, laptop, notebook, poradnik, rekomendacje, zakup laptopa

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:31.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.