![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 04.08.2005
![]() |
Zakupiłem Linksys WRT54GC jak go zainstalować ?
Witam mam komputer stacjonarny i laptopa i chce podłączyć ten router lecz nie wiem jak. chce komputer mieć przez kabel a laptopa poprzez wireless. Wczoraj najpierw podłączyłem kabel z internetem pod router a kabel co dostałem z routerem do kompa i nie miałem internetu. i na początku prubowałem zainstalować sterowniki lecz on mi sie pytał o jakieś host i jeszcze coś i nie wiem co to jest a potem jeszcze miałem do wyboru disable, 56,120, i takie tam jak wybrałem disable i dałem dalej to mi nic nie znalazło a jak inną opcje to znó poniżej chciał zebym coś wpisał i nie miałem pojecia. jak go odłączyłem i podłączyłem normalnie kabel do kompa to miałem zno internet i próbowałem wejść na strone tą co jest podana 192.168.1.1 lecz otwierała mi sie strona z mojej sieci
![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
Data rejestracji: 04.08.2005
![]() |
Czyli najpierw mam wej***347;***263; na t***261; strone internetow***261; a potem dopiero instalowa***263; t***261; p***322;yte ? bo tu w***322;a***347;nie nic o p***322;ycie nie pisze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. podlaczasz ruter do kompa, z gniazdka (w ruterze) dla kompa nie podlaczasz rutera do sieci
Edit: Instalujesz oprogramowanie rutera. 2. wpisujesz adres rutera w przegladarke (to jest to : -192.168.1.1 ustawiasz co tam chcesz i potzrbujesz) 3. podlaczasz ruter do sieci. W zasadzie wszystko pownno juz dziala. Na WiFi bedziesz mial polaczenie bez zabezpieczen jezeli nie ustawiles.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Jak Zainstalować Sp1 na SP2? | Jerry from hell | Off topic | 6 | 12.01.2006 18:44 |
jak zainstalować gierkę ? | rafal50 | Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray | 4 | 16.12.2005 20:54 |
Przykład jak mozna zarobic na naiwnosci ludzi | Ice | Off topic | 7 | 03.10.2005 01:41 |
Jak zainstalować Windows-a XP na czysty dysk? | Waldek | Off topic | 4 | 23.10.2001 20:08 |
Pomocy!!! Jak zainstalować nagrywarke pod Win2000 | Ski | Napędy optyczne CD | 0 | 14.12.2000 13:23 |