![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 22.11.2004
![]() |
Wirus - bardzo poważny problem
Witam,
ostatnio dostałem emaila z fotki.pl ze ktos mi wyslal wiadomosc, hmmm ku mojemu zaskoczeniu chcialem sprawdzic o co chodzi i kliklem link do fotki.pl co sie zakonczylo fiaskiem ale moj komputer nagle padl. Menedzer zadan zostal zablokowany, internet explorer zaczal szalec, dostep do rejestru zostal zablokowany, wylacz system po prostu znikl, jeszcze na dodatek widzialem jakis dodatek dealio ze sie sam zainstalowal, nod32 nagle sie wylaczyl. No nic zaczalem go skanowac ad aware, hijack, na krotko cos dalo ale chwilke pozniej znow wszystko powrocilo. Spoko zformatowalem dysk C zainstalowalem od nowa system, podlaczylem kabel od internetu i nagle znow sie wsyzstko zablokowalo na czysty dysk, ta sytuacja mnie juz rozloscila jakim cudem mi wirus wlazl na neta podczas gdy robiony byl format. No dobrze w takim razie instalowalem jeszcze raz system, zformatowalem partycje C, tym razem juz oczywiscie pelny format dalem, zainstalowalem windows xp sp2, zainstalowalem nod32, podlaczylem kabel od internetu i minela minuta i znow powrocily wszystkie te same objawy ktore wypisalem na poczatku, nod 32 automatycznie sie wylaczyl jak podlaczylem kabel od internetu. ratujcie bo ja juz mam dosc, nigdy w zyciu nie mialem takiego numeru zeby po formacie powracal mi wirus, instaluje Win XP z SP2 dzieki |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|