![]() |
To nie oszczędność, tylko polityka marketingowa.
Przypominają mi się początki kodaka, który do każdego sprzedanego filmu dodawał gratis... aparat. Jak już ludziska mieli aparaty, to szkoda było wyrzucić, więc dalej kupowali filmy i interes się kręcił. :] Podobnie jest z barbie - nie zatrabia się na lalce, tylko na całej reszcie bzdetów do niej. |
Cytat:
Drozszych nie bylo ? |
Byly:)Biorac pod uwage ze nie kupuje sie tylko do kart SD i predkosc sie liczy to ten jest dobra alternatywa. Oczywiscie mozesz kupic hama/pentagram w cenie 30-40 zl ale transfery z Pentagrama(bo tego posiadam) sa fatalne w porownaniu do tego sandiska lub samych czytnikow sd firmy sandisk:)
To prawie tak jak z ladowarkami, mozesz kupic MW a mozesz kupic BC-700 niby obie ladowarki, ale roznica spora:) |
Spora przesada wg mnie.
Ale jak kogos stac na gadzety to dlaczego nie. Ja wole zaplacic adekwatnie do potrzeb moich i do mozliwosci sprzetu. Slupki procentowe to nie dla mnie :) Strate 20-30sec jestem w stanie przebolec. |
Niby tak, ale ja wychodze z zalozenia ze "Biednych nie stać na tanie rzeczy". Niby kazdemu wg potrzeb.
|
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:14. |