![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Pamięć przenośna, pendrive, karty pamięci, dyski USB Dyskusje poświęcone nośnikom danych wykorzystujących pamięć flash (karty pamięci, pendrive), podłączanych poprzez zewnętrzne porty USB/SATA/etc |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.09.2010
![]() |
Disk error w mp3
Mowa o podróbce Pentragram pocket R(firma spydee, zenetrznie jest identyczna różni je tylko logo na obudowie, choć co do firmwaru nie to nie wiem). Zrobiłem z owej mp3 dysk bootowalny windowsa i teraz działa tylko pendrive. Gdy próbuje odtwarzać jakiś utwór pokazuje się tylko: Disk error. To samo do rejestratora dźwieku. Próbowałem formatować na różne formaty.
Będę wdzięczny za każdą sugestię. P.S nie wiem czy to najlepsze miejsce na to pytanie, ale nie mam pojęcia gdzie znaleść sposób na rozwiązanie tego problemu
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Kopia partycji systemowej pod RAID | adixo | Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software | 33 | 17.04.2007 07:46 |
Problem z nagrywaniem Acer | deenoos | Napędy optyczne CD | 5 | 28.03.2006 00:38 |
Blad systemu-pomocy!!! | llllllllllll | Off topic | 16 | 28.09.2005 15:59 |
index:of | jazonik | Off topic | 4 | 19.07.2005 16:03 |
Jeżeli ktoś zna angielski perfekt proszę przetlumaczyć | memorando | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 1 | 17.05.2003 10:41 |