![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Pamięć przenośna, pendrive, karty pamięci, dyski USB Dyskusje poświęcone nośnikom danych wykorzystujących pamięć flash (karty pamięci, pendrive), podłączanych poprzez zewnętrzne porty USB/SATA/etc |
|
Opcje związane z dyskusją |
Ranking: ![]() |
Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Godzina 5-ta minut 30-ści
Data rejestracji: 06.10.2002
![]() |
SanDisk U3 Cruzer Micro 2 GB, a Windows Vista
Mam problem z używaniem tego PD na laptopie Acer Spire 5710G z Windows Vista Home Premium.
Po umieszczeniu w porcie USB (niezależnie jakim z czterech dostępnych) pendrive nie jest widziany w oknie "Mój komputer", a co za tym idzie nie mogę otworzyć znajdujących się na nim plików. Co ciekawe kiedy uruchamiam z tray' a ikonę "Bezpieczne usuwanie sprzętu" to komp widzi ten napęd, ale uruchomić go nadal nie można. Oprogramowanie U3 jest w wersji 1.4, a więc najnowsze i kompatybilne z Winem Vista. Wszystkie aktualizacje do Windowsa ściągnięte. Przeszukałem Neta i nic. Ciekawe jest też to, że podczas pierwszego podłączenia PD do lapka napęd był widziany przez komputer, ale Launchpad U3 nie chciał wystartować, a ponieważ miałem w opcjach U3 uaktywnione zabezpieczenie hasłem nie mogłem wejść do plików na dysku - wyświetlał się komunikat "Nie można otworzyć dysku". Odłączyłem więc PD, podłączyłem do innego kompa i zlikwidowałem hasało. Po ponownym podłączeniu wystąpił problem opisany wyżej. Ma ktoś pomysł, jak rozwiązać ten problem?
Pozdrawiam. Lepiej powiedzieć: "To interesujące, co mówisz" zamiast "Co Ty pie...lisz" Lepiej powiedzieć: "Chyba powinieneś to przemyśleć" zamiast "No i weź tłumacz *****owi" Lepiej powiedzieć: "Raczej nie zrobisz tego w ten sposób" zamiast "I tak do zaje...ania, całe życie z kretynami" |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|