![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Pamięć przenośna, pendrive, karty pamięci, dyski USB Dyskusje poświęcone nośnikom danych wykorzystujących pamięć flash (karty pamięci, pendrive), podłączanych poprzez zewnętrzne porty USB/SATA/etc |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 14.07.2004
![]() |
[TEST] Pendrive EXTREmeMORY SNIPPY 4GB USB 2.0 do samochodu
Poszukiwałem dla siebie idealnego pendrive'a do radyjka samochodowego z portem USB i znalazłem takie coś jak w temacie.
Pendrive prawie nie widoczny w panelu radia po podłączeniu, nie wysuwa się, jak standardowe duże PD podczas jazdy. Polecam do radyjek samochodowych, wież audio z portem usb, laptopów itp. Pendrive to EXTREMEMORY SNIPPY 4GB Można nabyć go w pojemności od 2GB do 16GB Producent deklaruje maksymalny odczyt na poziomie 10MB/s a zapis na poziomie 3MB/s. W rzeczywistości wyszło mi w teście lepiej. Waga ok. 3 gramy. Gwarancja 2 lata. http://www.extrememory.com/index.cfm...menue&pageID=8 Mój test w Atto : ![]() Zdjęcie produktu : ![]() Wersja 4GB kosztowała mnie 45,50 PLN + koszty wysyłki. (Allegro) ------------------------------------------------------------------------- Jako ciekawostkę powiem, że z takich malutkich pendrive dostępne są jeszcze produkty firmy DELOCK (do kupienia np na Allegro) ![]() oraz Buffalo (dostępne na ebay) miniaturowe PD będące jednocześnie czytnikiem mikro SDHC. ![]() Jak ktoś miał do czynienia z pendriveami o takich (lub mniejszych) rozmiarach producentów nie wymienionych przeze mnie w tym poście, niech da znać. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
LG GSA-H55L PROBLEM Z DVDRW | luki198 | Napędy optyczne DVD | 13 | 13.11.2009 19:42 |
LG GSA-H20L jako napęd SCSI | bursztyn | Napędy optyczne DVD | 10 | 26.05.2009 13:37 |
PenDrive 1GB USB 2.0 Flash | TolBoy | Pamięć przenośna, pendrive, karty pamięci, dyski USB | 15 | 27.04.2005 22:57 |
USB 1.1 (komp) vs 2.0 (nagrywarka) | assim | Napędy optyczne CD | 2 | 21.08.2004 11:17 |
USB 2.0 pod Win 98SE | Verdorn | Off topic | 2 | 27.11.2003 17:13 |