![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Network Attached Storage (NAS) Forum poświęcone urządzeniom typu NAS, służącym do przechowywania danych i umożliwiającym na dostęp do nich poprzez sieć komputerową (poprzez protokoły CIFS, NFS, FTP, etc). |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#6 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie lepiej, bo trzeba go podpinac. TimeMachine dziala tak, ze jezeli mamy NAS (lub NAS specjalnego dedykowanego typu czyli Time Capsule), to co ustalony czas bezprzewodowo oblicza zmiany na dysku od ostatniego backupu i archiwizuje bezprzewodowo tylko owe zmiany. Mozemy wiec dzieki "machinie czasu" wrocic do dowolnego momentu naszej pracy, a ilosc backupow ograniczona jest jedynie pojemnoscia dysku w NAS. Nie trzeba nic potwierdzac, nietrzeba nic klikac, jecyne co informuje nas ze kopia jest wykonywana to idacy do tylu zegarek na pasku. A ja lubie, gdy cos jest "simple" ;-)...
Aukcja bez gwary, lezy mi 500ka SATA w razie czego, a musi sie jakos dac te puche rozebrac w najgorszym razie :-P! |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Wybór dysku 500 GB - prosze o porade. | Wojtek1990 | Dyski HDD, SSD - Opinie, testy i recenzje | 10 | 10.01.2011 21:35 |
mam 200 GB zamiast 500 GB zniknęła partycja | eXtrem2 | Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software | 5 | 01.06.2010 11:36 |
NOSNIKI DVD-R/+R | Jabba the Hutt | Nośniki optyczne | 4458 | 05.08.2005 14:16 |