![]() |
Cytat:
Zważywszy, iż już mam DLC do tej gry zakupiony :spoko: |
Cytat:
|
Tak powinno właśnie być. :) Ja bym sobie zapisywał kiedy chcę i na slocie którym chcę, a wygodniccy, zapominalscy, nieświadomi mieliby automat. Tylko, że to niestety dziś rzadkość i jest albo albo.
Dlatego wewnętrzne identyfikatory użytkowników w mojej konsoli osiągnęły już liczbę 6ileśtam. ;} |
Przesadzacie... Na psx i ps2 autosave jest spoko.
|
Na PSX w szczególności - kiedy odłączą w bloku prąd podczas zapisu - i cała karta czysta. :D
|
Taki przypadek mi sie nie spotakł ale masz plus nie potrzebujesz programow do formatu mc na psx :D
|
Berion w każdej konsoli i grze znajdzie jakiś bug, glich lub inne niedorobienie ;)
Prosty przykład AC Black Flag, z tym statkiem to mistrzostwo ;) |
Nie moja wina jak wydają niedokończone gry. ;(
|
Cytat:
Wymaga minimum 12 GB ram, gdyż nie uporali się z naprawieniem tego co zepsute. Przy mniejszej ilości ram, gry nie ukończysz :rotfl: To dopiero mistrzostwo... co by sprzedawać dwa razy zepsuty produkt - co ciekawe nie jest to kwestia optymalizacji. |
może naprawili to co było zepsute, tylko naprawiając zepsuli coś nowego....
|
Niczego nie naprawiali, rżną głupa i szukają frajerów. Tak to można smutno podsumować.
|
auto save to chyba najgorsza z możliwych rzeczy, ponieważ w niektórych grach jak np MP trzeba zacząć od nowa misję, a nie w jej połowie, ponieważ znaleźliśmy się w przysłowiowej czarnej du... A tu niespodzianka albo dasz sobie rade, albo zaczynaj od nowa.
|
Cytat:
Batman Batamanem - teraz ponoć Quantum Break na PC ma podobne problemy :P Te nowe Gearsy też jakoś super za specjalne zoptymalizowane nie są... Gdzie te czasy, że gry były jakieś dorobione. A jak nawet były "popsute" to nikt ich nie kupował... |
Te czasy minęły wraz z nastaniem internetu w konsolach. ;)
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:15. |