![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Gry na konsole Dyskusje o grach na konsole |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Guru
Data rejestracji: 23.07.2018
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dzisiaj będę grzebał w końcu w PSV .... wiec może i na tej platformie sie skuszę.
Nie wiem tylko czy przy H-encore duze jest ryzyko z łączeniem z PSN i tym że moze mi wymusić aktualizacje. Mam na tej konsoli cyfrową wersję Assassins Creed 3 Liberation, ale jakoś za szczególnie nie przypadło mi to do gustu wiec chyba mała strata. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Odmrożony leniwiec
Data rejestracji: 02.03.2018
![]() ![]() |
Ale Ty się nie możesz łączyć z SEN (nie ma już PSN).
![]() - - - Nie dziwię Ci się. Oba Battletoads są cholernie trudne, szczególnie w pojedynkę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guru
No plany miałem zacne... skończyło się na CS 1.6 kilka partyjek i spory update wiedzy na forach ... (oczywiście w międzyczasie) i prawie po weekendzie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
Ja ukonczylem metro 2033 i czas wybrac nowa gre albo zajac sie podloga na strychu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Moderator
![]() Data rejestracji: 26.10.2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
Nie da sie - tzn kolejna ukocznylem Last Light - bo tylko xbox360/ps3/vita/ps2 wchodza w gre
![]() Cos sobie znajde bo na ps3 mam calkiem sporo do pokonczenia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 14.03.2013
![]() |
Piąteczek już za dwa dni, więc szykujcie dupska... znaczy się konsole i gry na weekendowe granie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guru
Ja to sentymentalny jestem... raz nie rozbudowuje ani nie zmieniam PC od kilku lat (to na rzecz kolekcji konsol), może i dla tego lubie klasyki. Zastanawiam sie nad ponownym ruszeniem Project IGI, albo Star Wars Republic Commando. Zreszta czwartek jest... jutro sie zobaczy jak silnego odstresowywowacza będę potrzebował
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wyjadacz ;)
![]() |
Zacząłem równo tydzień temu, a dziś skończyłem Battletoads. Nawet aż takie trudne nie było, jak niektórzy na YouTube srali żarem - oczywiście przejście na jednym życiu całej gry jest niemożliwe
![]() Z czystym sumieniem mogę zrelaksować się przy Stardew Valley ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guru
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Odmrożony leniwiec
![]() ![]() |
To może wobec tego Worms Reloaded/Armageddon 2?
![]() Własne levele też można dograć. Zaletą jest ogień i dwa poziomy tła. [PS3] Worms 2 Armageddon - własne poziomy https://www.dobreprogramy.pl/Berion/...sow,63550.html Ostatnio zmieniany przez MajsterPopsuj : 15.03.2019 o godz. 21:28 |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wyjadacz ;)
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Odmrożony leniwiec
![]() ![]() |
To przy okazji: grał ktoś w robaki na Dreamcaście? Jak się ma ten port do PC? Wersja na PSX w zasadzie 1:1 (jak sięgam pamięcią), pomijając rzecz jasna mikroskopijną rozdzielczość. Ale DC mógłby to pociągnąć spokojnie w 640x480 przy natywnej wielkości mapach.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Guru
Cytat:
![]() Uznał bym tutaj matematyczną zasadę kwadratu. Kwadrat jest prostokątem, ale prostokąt nie jest kwadratem. Komputer może być konsolą dzięki grom, emulacji itd, ale konsola w roli komputera to co najmniej eksperyment,... nisza. Stąd przy temacie który nie trzyma się stricte jednej architektury (konkretnej konsoli) to stare klasyki z PC, które tym bardziej na konsolach były to nie błąd. Może niech się wypowiedzą starsi na forum, ![]() Ja nadal nie mogę przegryźć, że te 9 lat temu, czy już 10 tego Dreamcasta w takim stanie opyliłem. Myślę że go gdzieś zdobędę ale póki co ceny raczej odstraszają. Konsola bardzo fajna i jedne z najbardziej wygodnych padów tamtych czasów. A właśnie jak wygląda sytuacja z alternatywami dla GDRomu w tej konsoli wliczając koszty? Ostatnio zmieniany przez KaiQ : 16.03.2019 o godz. 08:07 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Odmrożony leniwiec
![]() ![]() |
Koszty kosmiczne, tak jak PS-IO.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Przykład jak mozna zarobic na naiwnosci ludzi | Ice | Off topic | 7 | 03.10.2005 01:41 |
Powtórka z historii - trochę długie | para | Off topic | 63 | 01.09.2005 10:50 |
Funny fotos, kawaly... itp. - jeszcze sie tak nie usmialem :) | Kasprzak | Humor | 4225 | 11.07.2005 12:59 |
Czy moje LG idzie na smieci???? | maly21 | Napędy optyczne CD | 3 | 12.11.2003 23:47 |
Tematy maturalne na Polski.. (przeciek z IRCa ;) | Martin_TP | Off topic | 7 | 15.05.2003 00:20 |