![]() |
A jak by sony miało wyłączność to by było dobrze? Wybrałeś sony to musisz zadowolić się tym co sony oferuje....
I pogodzić się z tym, że w TR nie zagrasz. Kolejny plus dla Xbox One |
Tomb Raider zawsze był dostępny na wszystkie platformy, Ale Mshit pozazdrościł Sony serii Uncharted i chciał mieć coś swojego. No i ma zagrywka podobna jak z Cellem...
|
MS ma swoje serię np. HALO czy Forza...
Lament bo SONY przegrało... Na forum Xbox z kolei lament bo Xbox nie radzi sobie z 1080p... wybierając jakąś platformę liczymy się z jej ograniczeniami... nie ma platformy idealnej |
ale nie było wstanie stworzyć czegoś podobnego do Uncharted więc to kupili...
|
No i co - skoro ich stać to czemu nie...
Apple też tak robi - SONY również... myślisz, że wydania na wyłączność SONY ma za darmo? Też kupuje... tym razem przegrali... MS i SONY mają w poważaniu graczy - liczy się zysk - jak by sony nie miało konkurencji - nadal byś my mieli PSX1 i grafikę z lat 90 |
to pokazuje ich kreatywność tylko...
|
Cytat:
|
Zawsze można mieć dwie konsole - i problem nie istnieje.
Tylko po co komu dwie konsole :) |
I po kilku generacjach robi się sążna gablotka. :P
|
Cytat:
|
Za 1/6 ceny i odcinając się od kupionych gier. Master plan. :P
|
Alternatywą są wersje cyfrowe - nie zajmują miejsca
|
Wy nie dojdziecie nigdy do porozumienia - blizej mi do podejscia mgita, ale rozumiem Beriona. I tego Wam zycze - nikt Was nie zmusza by robic tak jak druga strona, ale nalezy to uszanowac. :spoko:
|
Głupie pytanie -'' czy na ps3'' można grać w gry bez dostępu konsoli do neta ??? otóż w nico nie grałem od listopada , gdy skończyła mi się umowa na CDMA i wziąłem gówniane 3g , gdzie mam wielkie pingi :ysz: a że lato jak na razie mamy gówniane , więc postanowiłem sobie w coś pograć na konsoli , i w tym celu mam zamiar kupić parę gier - może nie nowości - i dlatego takie głupie pytanie zadaję ;) nie chciał bym kupić gry , i tak jak w przypadku PC zaraz gówniany Steam pobiera jakieś pacze/sracze , ja chcem tylko pograć w singla k***anaprzykład w takiego Aliena kolonial marines gdzie kupiłem na PC i nie grałem przez te aktualizacje w Steam :sciana:
|
Nie trzeba miec neta , jedyne do czego net jest potrzebny to czasami do sciagniecia poprawek do gier ale to i tak nie zawsze i mozna sie obejsc bez tego , ja nie pamietam kiedy moja konsola byla ostatni raz podlaczona do neta ;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:05. |