![]() |
Nie no nowy jak nic :D w końcu to jego jeden z pierwszych postów :D
|
@joujoujou
Grzecznie służę informacją, nie "jadę" nikomu :hmm: @Pagerus fakt, drobne przeoczenie. |
@Berion, przepraszam, za mocno to zabrzmiało, ale w pierwszej chwili tak to odebrałem, poza tym często się to zdarza, nie mam na myśli Ciebie, bo akurat z podziwem obserwuję Twoje cierpliwe odpowiedzi po raz n+k*x-y na te same ciągle pytania. :)
:piwo: na zgodę. :D |
Tu są triki jakby co ;)
Kodów nie znalazłem Triki do gry. 1. Oto co dostaniesz po przejechaniu następujących tras na poziomie Hard w trybie Arcade : Trasa - Jaki Bonus High Speed - dodatkowa trasa : Autumn Ring Trial Mountain - dodatkowa trasa : Deep Forest Grand Valley East - dodatkowa trasa : Special Stage R5 Clubman Stage 5 - dodatkowa trasa : Grand Valley Speedway Autumn Ring - nowe samochody : Toyota cars Deep Forest - nowe samochody : Subaru cars SS R5 - nowe samochody : The New Dodge cars Grand Valley Speedway - nowe samochody : TVR cars 2. High resolution mode Musisz zaliczone mieć wszystkie licencje oraz wygrać wszystkie puchary dołączone do GT World Cup. W trybie Odkryje się dodatkowa opcja - GT Hifi (lub GT Hi-Res - zależy czy masz wersję USA, JAP czy EURO). Będziesz mógł jeździć na trasach nocnych (obcięte detale na poboczu) w 60 fps'ach i w wyskoiej rozdziałce ! 3. Bonus FMV sequence Wejdź w arcade mode oraz ukończ na pierwszym miejscu wszystkie trasy , razem z bonusowymi trasami jakimikolwiek samochodami w trzech klasach A, B, C. .Jak udało ci się, masz nową opcję "Staff Video" w "Bonus Items". 4. Chrysler Copperhead concept car Musisz mieć wszystkie złote medale w B Class license test (tryb Gran Turismo ofkoz). 5. Toyota TRD3000GT Musisz mieć wszystkie złote medale w A Class license test. 6. Nissan Nismo 400R Musisz zaliczyć wszystkie licencje w International A license test na złoto. |
:party:
powinniście dodać emotikonę :hajer: |
To nie są "triki" tylko opis (ubogi bowiem to jakaś 1/10 nagród) co i za co się dostaje za ukończenie takich a takich wyścigów, licencji etc...
Posty nabijasz. :P Kodów do GT nie ma, można co najwyżej edytować RAM i save gry. Jak w większości gier konsolowych. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:55. |