![]() |
Cytat:
Z testami to jest tak, że może i bugi były zgłaszane, ale nie oznacza to że programiści je naprawili. Mogli nie mieć czasu. Wiesz jaki młyn jest w studio dev? Ja pamiętam przy Star Crafcie 2 całą litanię błędów w tłumaczeniu, które przeleżały aż do releasu 1.2 (być może w nowszych wersjach je naprawili). Zastanawiam się czy dalej w FMV jest "komora kriogenicza" i czy dodali w końcu brakujące osoby w staff rollu (m.in mnie...). Także z tymi bugami to różnie bywa. Kowal zawinił, cygana powiesili. ;) |
ano ma. nie zaprzecze. jednak te pare burakow mnie troche irytuje.
jakby nie te buraki. to gra na normal byla by jeszcze trudniejsza. to ze niby jest gry w SP na 12-14 godzin do klamstwo. tego jest 2x tyle. nawet wlaczajac filmiki. za tego zycia nie gralem w tak dlugą gre, pomijajac jakies wyscigi. wyzej niż normal to jest jakaś rzeźnia x2. |
Cytat:
|
Cytat:
|
zaczynam rozumiec te wysokie oceny :szczerb:
kurde znowu nie moge dać ci @szczuru reputy :/. |
Cytat:
Żeby mieć jeszcze polskie napisy trzeba rozpakować text1.psarc i podmienić 18.* jako 2.* i spakować ponownie psarc ;) (Polskie napisy są też w rls od DUP...). |
ta mamy. ale ja mam multi-DUPxx. mam tez psarca z wersji pl. moze zadziala.
|
I mamy polską wersję ;D
|
Raczej nie.
|
pl z dema nie zadziala? mi jakos psarc pl nie zatrybil w demie :/
|
DUPLEX znów dał radę :D :szczerb:
|
do psn trzeba spoofera a ja mam to gdzieś.
będę się bawił z full, jeżeli zajdzie potrzeba. |
W opcjach masz wybór języka ;) Tylko musisz być zalogowany do PSN.
|
jak dociagnales? w jezykach pl nie ma. o sciagniecie pl tez nie zostalem poproszony.
jest maly exploit. a raczej bug, burak? pozwalajacy pograc jeszcze po klikersach. http://www.youtube.com/watch?feature...&v=qj0o3sLIRXk |
Też odpaliłem :) Dociągnąłem polską paczkę językową i demko daje radę - nic tylko czekać na premierę ;D
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:26. |