![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Gry na konsole Dyskusje o grach na konsole |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#11 |
Bywalec
Data rejestracji: 04.12.2006
![]() |
Witam, i ja przy***322;***261;cze sie do ww. opini co do God of War, gra jest fantastyczna i spedzic przy niej mozna naprawde wiele czasu podczas wyzynki r***243;znego rodzaju istnien.
A co do innych gier to zdecydowanie polecam takie jak: Def Jam Fight for N.Y. ( Klasa sama w sobie ) Mortal Kombat Armageddon ( Krwistosc 1-sza klasa ![]() Tekken 5 (Sensyment wkoncu to tekken ![]() Soul Calibur 3 ( Posiada "to cos" ) King of Fighters (ziomek uwaza ze dobre mi osobiscie nie przypadlo do gustu ) WWE Smackdown vs Raw 2007 ( bardziej dla fan***243;w wrestlingu) SSX 3 ( elegancja ) SSX on Tour ( poezja ponad wszystko ) Fifa street 2 ( naprawde dobra zabawa i technika ) NBA street volume 3 ( p.w. ) Fifa ( prawie wszystkie czesci - wkoncu to klasyka) Pro evolution Soccer 6 Grand Turismo 4 ( doskonaly symulator ) NFS Underground NFS Carbone Burnount Revenage Black ( prefkecja ) Call of Duty 3 ( dynamika ) Delta Force BHD ( za duzo nie gralem ale elegancko sie prezentuje ) Spartan Total Warrior ( smier***263;, smier***263; i jeszcze raz smier***263; ) I tak wlasnie widze to ja, Wielki Wuj Bona Ostatnio zmieniany przez Bonawentury : 04.02.2007 o godz. 23:15 |
![]() |
![]() |
|
|