![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
![]() |
#1 | |||
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Jeżeli Tobie potrzebne jest coś do dzwonienia, to faktycznie zakup smartfona mija się z celem. Cytat:
To Ty wtedy decydujesz kiedy ma Ci sprawdzić pocztę. Osobiście wolę*mieć włączoną na bieżąco. Cytat:
Aplikacja wykrywa kiedy wyciągasz telefon z kieszeni i jeżeli masz nieprzeczytane powiadomienia, to Cię o tym informuje bez potrzeby odblokowania urządzenia - pojawia się ładny ekran z powiadomieniami. Jeżeli się chce to można sobie i sterowanie głosem zrobić: W HTC bym nie szedł bo mają w dupie klienta - ciężko z aktualizacjami.
XMPP: andrzej(at)czerniak.info.pl Ostatnio zmieniany przez andy : 01.11.2015 o godz. 22:08 |
|||
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | ||
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Mimo, że uważam się za świadomą osobę, widzę jak czasami bezrefleksyjnie zaczynam coś klikać na komputerze i zlatuje mi godzina, czy dwie (na szczęście rzadko). Przy tym jak napięty kalendarz mam w ostatnich miesiącach, gdzie właściwie każda godzina jest zaplanowana (i niezrealizowana.. jest zwykłą stratą pewnych planów, czy rzeczy, które trudno potem nadrobić), to jest coś, do czego zdecydowanie nie chcę dopuszczać. A patrząc na osoby już po prostu uzależnione od telefonów.. to zdecydowanie coś, co nie jest mi potrzebne. (jednocześnie wiem po co decyduję się na smartfona - niektóre rzeczy są mi potrzebne i chcę z nich korzystać - ale na swoich warunkach) Cytat:
![]() EDIT: Na szybko więc nie najlepszy przykład, ale krótko wspomniane: https://www.youtube.com/watch?v=CJoKN28SFx8 3:40 i 4:10 - przykłady tego czujnika ruchu. Zwłaszcza to wyciszenie machnięciem dłoni mi się podoba - możliwe w tym przykładzie wyżej? (domyślam się, że to też kwestia dodatkowego czujnika, który być może nie wszystkie modele mają) 4:15 i 4:50 - bardziej omówienie niż przykłady zastosowania sterowania głosem. W jednym filmiku było to znacznie szerzej opisane i muszę przyznać, że tak jak nie przekonują mnie tego typu 'gadżety' tak tu nawet widziałbym często zastosowanie (budzik, nawigacja w samochodzie, wybranie numeru podczas jazdy itp.). Tu akurat spodziewałbym się, ze jest to możliwe z użyciem aplikacji podanej wcześniej? (jeśli w ogóle w Motorli jest coś więcej..) I ostatnie - tu już dość dobre przykłady: https://www.youtube.com/watch?v=VciHdlg4c_4
neverending path to perfection.. Ostatnio zmieniany przez andrzejj9 : 02.11.2015 o godz. 07:13 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
smartfon, wybór smartfona |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Nec 3540A... ktory bios? | djdzwonek | Flashowanie/Firmware/Podkręcanie napędów optycznych | 9 | 30.10.2005 13:29 |
dwa chieftec'e - który lepszy? | Alinoe | Off topic | 4 | 01.09.2005 22:14 |
Laptopy-Notebooki i ich procesory. Ktory wybrac? | shuma02 | Off topic | 13 | 19.08.2005 13:12 |
Ktory linux (po raz n-ty) | Joe_Doe | Off topic | 20 | 12.05.2005 18:05 |
Który napęd DVD wybrać??? | Meto | Napędy optyczne DVD | 29 | 12.04.2005 18:33 |