![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Telefon mam w Plusie od bodajże 6 lat - de facto zadowolony byłem z propozycji firmy tylko przy podpisaniu umowy. Przy kolejnych przedłużeniach miałem wrażenie ładowania mnie w kakao. Ostatnie przedłużenie umowy sprzed pół roku doprowadziło mnie do szewskiej pasji. Telefon mam zarejestrowany na firmę z określonym abonamentem. Kiedyś sporo dzwoniłem, więc przebijałem ilość minut w abonamencie. Teraz nie wykorzystuję nawet połowy, więc przy przedłużeniu chciałem obniżyć abonament. I co się okazało? Że nie mogę... A właściwie mogę, ale tracę wszystkie przywileje, promocje i jestem gorzej traktowany niż klient z ulicy, który dostaje i promo i zniżki na słuchawkę. Nie ma to jak przyciskanie klienta, który od 6 lat buli ponad 300 zł miesięcznie za konto, gdzie będą rezygnować z haraczu. Sprawa kolejna to podwyżki cen - no, do BOKu nie dzwonię po to, by pogadać sobie o dolnej części pleców Maryni. Dzwonię wtedy, gdy mam problemy z usługami za które w końcu płacę. W ogóle u innych operatorów nie spotkałem się z opłatami za połączenie z BOKiem, a tu teraz 95 gr. a od lipca podwyżka na 1,95 zł. No, chyba ich pogięło ostro... A sprawę oczywiście kończy wojenka cenowa pomiędzy operatorami na rynku prepaid. Nie wiem, kto w tej chwili weźmie im telefon w abonamencie - ja w tej chwili mam minutę rozmowy w abonamencie biznes o 20 groszy droższą od podstawowej stawki telefonu na kartę. 20 groszy!!! Liczyłem, że po obniżkach pre-paidów zrobią coś z abonamentem - gdzie tam, minęło kilka miesięcy i nic. Więc nie mam żadnych wyrzutów sumienia - chcą czesać, niech się gonią... Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Ale ich sprawa, później w sytuacji takiej jak ta nie powinni się dziwić, że ludzie tłumnie ruszą do salonów, żeby ich też zrobić w konia. I w sumie.. chyba dobrze..?
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Poradnik dla hakiera (PFO fabrini) | Patrixs | Off topic | 15 | 07.11.2023 20:04 |
Wybór aparatu, co kupić, osprzęt - filtry, obiektywy, itp | Calme | Fotografia | 2839 | 29.01.2021 12:46 |
Teksty nauczycieli | Tribunal | Off topic | 47 | 11.04.2004 22:39 |
535 śmiesznych tekstów | mallow | Humor | 6 | 01.06.2003 16:49 |