![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#166 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
to rzeczywiście raczej szkoda zachodu..
swoją drogą ciekawe, skąd takie zastrzeżenia
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#167 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
c.d. rozwiązania umowy z Polkomtelem.
16 lipca 2009, godz. 10:00 Polkoltel zaczął mnie straszyć: przesłali SMS, że 21 lipca zgodnie z regulaminem wyłączają mi numer, więc mam ostatnią szansę, żeby zadzwonić pod bezpłatny numer **** i wycofać się z rezygnacji z umowy. Nie przestraszyłem się... 17 lipca 2009, godz. 10:00 Polkoltel zaczął mnie przekupywać: przesłali SMS, że jak wyślę teraz wiadomość "Wycofuję" na bezpłatny numer ****, to dostanę w promocji pakiet 1000 minut. Nie skusiłem się. Ciekawe, co jeszcze wymyślą? Kupiłem starter Play Fresh... |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
ten thriller ciekawie się rozwija
![]() rozumiem, że krew poleje się w ostatnim akcie ![]()
![]() |
#170 | |
Cytat:
Zadzwoniła do mnie właśnie sympatyczna kobieta z Plusa z kolejną propozycją. I nie powiem, choć byłem z góry nastawiony na 'nie', bo zainwestowałem już w starter Playa złotych 9 ![]() Mięknę i to wyraźnie, choć dałem sobie w rozmowie czas do poniedziałku na decyzję. Dlaczego? Bo propozycja wygląda następująco: umowa na rok, abonament 12,50 zł miesięcznie, a w ramach tego 130 minut na rozmowy. No, to wychodzi niecałe 10 gr./minutę, czego chyba nic nie przebije, łącznie ze stacjonarkami. I zostaje stary numer. Oj, mięknę... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
ja bym jednakowoż zmiękł
![]()
![]() |
#172 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Ja bym zażądał kanapki z serem na dokładkę. Co miesiąc. Przez cały czas trwania umowy!
![]() A bez żartów, to widać jak trzeba z łysymi fiutami postępować. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
ja bym zmiekl
moze jeszcze bym zawalczyl o bezplatny net (przynajmniej z kilkadziesiat mega miesiecznie) ![]() ale dla tej ceny rozmow... fiu fiu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 | |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Ciekawe czy ktoś został? :-) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ostrzegam, że jest w internecie strona która fake'uje numer dzwoniącego !
Przykładowo może wam dzwonić telefon a jako dzwoniący pokaże się numer 112, 997 albo każdy inny (nawet numer kumpla z ks. adresowej więc nawet pokaże dane z książki tel.)
![]() |
#176 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
prawda, czytalem w metrze
biora ponoc zloty dwadziescia za minute i mozna wpisac dowolny numer wychadzacy jest to usluga voip poniewaz prawo nie przewiduje takiego przestepstwa, obecnie urzad regulacji telekomunikacji czy jak oni sie tam zwia, szukaja haka |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
za 997 sa juz paragrafy, podszywanie sie pod policje, nie wiem jak jest ze 112 bo to alarmowy, ale u mnie zglasza sie policja pod nim np zawsze
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 | |
Zmiękłem i się skusiłem na te 130 minut za te 12,50 zł...
I już zaczynam żałować... W momencie składania rezygnacji jakoś wybaczyłem polkomtelowi wszystko i rozstałem się z nimi w myślach pokojowo. To był błąd o którym szybko mi przypomnieli: 1/ - interesowała mnie cesja tego numeru na moje prywatne konto; Paniena na moje wątpliwości o utracie bonusów przy cesji zapewniała, że nie stracę, bo bonus jest przypisany do numeru. Oczywiście moje wątpliwości się potwierdziły, gdy otrzymałem nową umowę: Cytat:
2/ - Ciekawi mnie sposób rozumowania tej dziadowskiej firmy: nowa umowa wchodzi w życie z początkiem nowego okresu rozliczeniowego. OK. Czyli za ten miesiąc muszę zapłacić abonament wg starej taryfy. OK. Czyli rozumiem, że obowiązuje stara umowa po wycofaniu przeze mnie rezygnacji. To dlaczego polkomtel skasował mi 350 minut z ubiegłych okresów rozliczeniowych? Nie wiem gdzie jest luka w moim rozumowaniu... Chociaż wiem - luka nazywa się dziadowski polkomtel. 3/ - Ciekawe, czy ustalanie kary umownej o 100% wyższej od zobowiązania jest zgodne z prawem? Bo ze zdrowym rozsądkiem na pewno nie... Zobowiązanie 12 x 12,50= 150zł, kara umowna 300 zł... Ostatnio zmieniany przez Reetou : 23.07.2009 o godz. 15:47 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#180 | |
No, tak. Ale za miesiąc, bo teraz liczą mi jeszcze stary abonament. A minut już nie ma...
Poza tym wraz z nową umową dostałem pisemko przewodnie w którym napisali między innymi: Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Opcje związane z dyskusją | |
Tryby wyświetlania | Oceń tę dyskusję |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Poradnik dla hakiera (PFO fabrini) | Patrixs | Off topic | 15 | 07.11.2023 21:04 |
Wybór aparatu, co kupić, osprzęt - filtry, obiektywy, itp | Calme | Fotografia | 2839 | 29.01.2021 13:46 |
Teksty nauczycieli | Tribunal | Off topic | 47 | 11.04.2004 23:39 |
535 śmiesznych tekstów | mallow | Humor | 6 | 01.06.2003 17:49 |