![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#211 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 14.09.2008
![]() |
Hah ale poradnik
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#212 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No, Orange też trenowałem... A właściwie nie orange, bo wtedy Idea się zwał. Gorszych ciapciaków od nich nie było. Nie sądzę, żeby aż tak się poprawiło... (mówię o abonamencie)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Nie było awarii Ogange nigdy...
![]() Rok temu zdechło pół Warszawy i okolic, nie na długo, 2 godziny może, ale był armagedon. Pomniejszych awarii nie pamiętam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zrobiłem myk...
starter z heyah kosztuje 5 zł i jest ważny przez 1 m-c. w tym czasie mam darmowe sms'y do tej sieci. po tym okresie kupuję nowy starter i następuje powtórka z historii ![]() a tak to musiałbym doładować konto za 20-49 zł (przedłuża ważność o 1 m-c) lub 50 zł (na 3 m-ce). więc taniej wyjdzie kupować startery co miesiąc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
woitas sprytnie tylko znajomych doprowadzasz do szewskiej pasji bo co miesiąc nowy numer
![]()
![]() |
#216 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 14.09.2008
![]() |
ed, u mnie w Krotoszynie nigdy nie walnęło a ten Plus to już kilka razy. a doładowania? to czysta kpina! czasami dopiero 3 dni po doładowaniu jest kasa na koncie! a co do Idea/Orange to mam pre-paid
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#217 | |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
w jednym slocie karta plus gsm, w drugim heyah. wysyłam na heyah z tej drugiej, a dostaje na jedno albo drugie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#218 | |
Dzięki kol. romanesco zainteresowałem się nową promocją Plusa - Rarka Plusa:
Cytat:
Super warunki, więc pewnie nikt nie zwróci uwagi na to, że darmowe minuty w abonamencie nie są wymienne na SMSy, za które trzeba dodatkowo płacić. Ale przy tak dobrych warunkach na rozmowy, kto będzie stukał w tą małą klawiaturę? Przecież można zadzwonić... Ostatnio zmieniany przez Reetou : 13.09.2009 o godz. 01:22 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Era też pokazała klasę, mam dodatkowy pakiet minut do Ery i na stacjonarne, ale on się niestety wydzwania też na numery grosz za minutę, (10 takich numerów mogę mieć) po prostu szkoda słów...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
A ja 2 miesiące temu zadzwoniłem do BOK żeby zmienić taryfę na wyższą . I ze świadomością tej wyższej taryfy dzwoniłem
![]() Z tym, że okazało się, że dwa ostatnie rachunki są trochę wysokie około 1000 zł ... Normalnie mam około 600 zł średnio . Dokładnie więc przejrzałem rachunek i widzę tam moją starą taryfę ![]() Gdzie miałem raptem 160 min darmowych a w nowej powinno byś jakieś 460 ... Ma ktoś pomysł jak napisać reklamację ?
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1000zł za rachunek? .....
![]() respekt ... moje to z 10 zł miesięcznie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Wiszę sobie ...
![]() ![]() ![]() |
Tak bywa
![]()
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Wiszę sobie ...
![]() ![]() ![]() |
Ok napisałem reklamację już zobaczymy jak ją rozpatrzą .
Dzisiaj Plus Gsm mnie rozśmieszył ![]() Zadzwoniłem do nich żeby mi ofertę przedstawili bo za 2 miesiące abonament mi się kończy . Teraz mam Taniorozmowna 300 : 300 min darmowych do wszystkich sieci .0,29 gr do wszystkich oprócz playa 0,72 zł . Płace za to 128,10 zł brutto . Pan zaproponował mi tak : Ten sam abonament za 120 zł brutto. W tym 300 min podstawki + (150 min za podpisanie nowej umowy, dostępne dla wszystkich "nowych") + jako bonus za staż dołożył mi 80 min gratis co miesiąc . Jako atut dla tej umowy dostałem jeszcze 200 min do wykorzystania przez 12 miesięcy trwania umowy . I to wszystko przy abonamencie przez 12 miesięcy i umowie bez telefonu ... ![]() Dzwonie dla Play'a (Facet z którym rozmawiałem był chyba bardziej zdziwiony moim telefonem niż ja ich ofertą .) U nich wygląda to tak . Jak nie biorę telefonu to z miejsca płacę 50 % abonamentu + umowa na 12 miesięcy . A, że wybrałem Firmowa 250 zł (250 zł brutto po zniżce 125 zł ![]() - 1300 minut co miesiąc do wszystkich . - 4000 minut do play'a co miesiąc . - Koszt minuty do wszystkich 0,32 gr . Dodatkowo żeby nie tracić darmowych minut wziąłem pakiet 200 sms'ów za 6,1 zł z Vat + bajer 2 min przychodzące = 1 wychodząca za 2,44 zł z vat + pakiet internetowy 500 mb co miesiąc za 15,00 zł brutto .Co daje nam za wszystko 148,54 zł brutto . co miesiąc . A zapomniałem dodać, za to, że przechodzę do play'a jako bonus mam 100 minut do wszystkich co misiąc + taki mały szczegół, że nie płace abonamentu przez 3 miesiące ... ![]() Ta oferta mnie zabiła . ![]()
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler Ostatnio zmieniany przez Oktawian89 : 01.10.2009 o godz. 21:10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mnie oferta Playa też zabiła, dlatego w ciągu paru miesięcy 80% rodziny przeszła do play. A ja mam Play Fresh i telefon kupiłem w sklepie.
Do playa dzwonie za 5gr, a sms mam praktycznie za darmo do wszystkich bo ostatnio więcej dzwonie (doładowanie 30zł to 3000SMS na miesiąc). Wygląda na to że średni rachunek telefoniczny spadnie Ci z 600zł do 150zł .... Niezła ... rarka... ![]() edit: do niedawna nie mogłem wygadać 15zł miesięcznie w taktaku a teraz sie rozbestwiłem i wygaduje 30zł w Play Fresh. Początkowo myślałem ze Play mnie oszukuje - takie tanie stawki a konto topnieje szybciej niż lodowiec na Saharze. Ale w internecie można zobaczyć dokładny biling, 100% pokrywa sie z zapisem w telefonie. I (niestety?) Play ma racje. Wszystko przez użytkowników poza Playem, do których mam aż 29gr/min i kilkuminutowa rozmowa topi konto ![]() Doładowałem 27 sierpnia za 30zł i znowu puste ![]() Ostatnio zmieniany przez sobrus : 02.10.2009 o godz. 11:27 |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Wiszę sobie ...
![]() ![]() ![]() |
Dobra małe sprostowanie .
Więc koleś z play'a wprowadził mnie w błąd . Raz, że nie można łączyć promocji . Dwa, że promocja 50 % abonamentu na 12 miesięcy bez telefonu tyczy się max taryfy Biznes 100 netto ! co daje nam 122 zł brutto co miesiąc . Czyli za 61 zł brutto przez 12 miesięcy bez telefonu mam : ![]() 380 min do wszystkich co miesiąc 3000 min na stacjonarne i do play'a co miesiąc . 0,32 gr za minutę . Plus daje mi za 120 zł brutto 546 minut co miesiąc oraz 0,29 gr za minutę brutto. I to właściwie wszystko. Teraz wybierając plusa + pakiet internetowy wychodzi mi 150,50 zł brutto i za to mam 546 min i 500 mb co miesiąc . A w play za porównywalne pieniądze mam tak 380 min + 3000 min + 500 mb + 2=1 + 200 sms = 84,54 zł , 100 min kosztuje 32 zł czyli powiedzmy + 200 min = 64 zł Robi mi się z tego za 148,54 brutto : 580 min + 3000 min + 500 mb + 200 sms + 2=1 . Chcąc nie chcąc play i tak ma lepsza ofertę . ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Opcje związane z dyskusją | |
Tryby wyświetlania | Oceń tę dyskusję |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Poradnik dla hakiera (PFO fabrini) | Patrixs | Off topic | 15 | 07.11.2023 21:04 |
Wybór aparatu, co kupić, osprzęt - filtry, obiektywy, itp | Calme | Fotografia | 2839 | 29.01.2021 13:46 |
Teksty nauczycieli | Tribunal | Off topic | 47 | 11.04.2004 23:39 |
535 śmiesznych tekstów | mallow | Humor | 6 | 01.06.2003 17:49 |