![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Dziadek
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
przedziwne zachowanie Samsung Galaxy S4 pracującego w trybie nawigacji samochodowej
Witam.
Panowie napotkałem na dziwny problem z tel. Samsung Galaxy S4. Po włączeniu nawigacji samochodowej w google maps, telefon w trybie turboekspresowym pochłania energię baterii. Spadek stopnia naładowania kształtuje się na poziomie kilkunastu procent na minutę, przy czym przed całkowitym rozładowaniem następuje totalna zawiecha systemu. Reset wzbudza tel., który dalej funkcjonuje już normalnie do czasu użycia nawigacji. Jednak największy problem polega na tym, że w międzyczasie tel. pobrał aktualizację i po uruchomieniu utracił wszystkie dane. Brak dostępu do zdjęć, kontaktów, dokumentów etc. Ilość danych w pamięci może jednak świadczyć że nie wymazano ich, nadal jest ich ok. 7GB. Wydaje się, że system zgubił do nich ścieżkę dostępu. Proszę o podpowiedź jak to odzyskać?
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja tylko odnośnie tej baterii... miałem w SII -> Drenaż baterii - wakelock
![]() |
#3 |
egipski bóg
Data rejestracji: 28.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dziwna sytuacja, ja bym polecił zrobić full wipe, ale wiadomo wiąże się to z ponownym ustawianiem wszystkiego.
Ewentualnie pobierz ze sklepu play nawigacje HERE. Jest to nawigacja od Noki i jest naprawdę dobra, do tego działa offline. Może to będzie jakaś alternatywa, o ile też nie będzie drenować baterii. Wtedy tylko wipe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Samsung galaxy s3 mini | MrFilox | Telefony (Smartfony) | 6 | 05.12.2014 00:07 |
[Sprzedam] Samsung Galaxy S2 | Smartek | Kupię/Sprzedam/Zamienię | 12 | 12.05.2013 13:15 |
Problem Samsung SHW08A | Mufas | Napędy optyczne DVD | 6 | 27.04.2008 18:49 |
CD w trybie Mode2 - a czy jest DVD w trybie Mode2? | Mikimik | Napędy optyczne CD | 5 | 18.07.2005 09:29 |
Rozwazania teoretyczno-praktyczne na temat nagrywania w trybie RAW | Raf | Napędy optyczne CD | 2 | 13.10.2000 09:18 |